FOTO: vlastní archiv Michaely Přibové, autorky článku
Kde domov můj: Orlík
23. 3. 2022Chtěla bych vás pozvat do mého kraje. Není to rodný kraj, neboť tu pobývám jen posledních patnáct let. Nejprve jsem hledala se sestrou místo poblíž Prahy, kde bychom trávily léto, a časem jsme se sem odstěhovaly. Od Prahy nás dělí 70 km, hodinu autobusem z nádraží Knížecí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
25.3.2022 20:24
Hrad Orlík a stejně tak Zvíkov jsem navštívila před mnoha lety. Ráda bych se do těchto míst znovu vrátila.
Eva Mužíková
23.3.2022 11:12
Šest let od doby vydání Tvému článku vůbec nevzalo na zajímavosti. Ráda jsem si jej přečetla.
Daniela Řeřichová
23.3.2022 10:04
Hezký článek, jezdili jsme s dětmi i s vnoučaty, stále je co objevovat.
Soňa Prachfeldová
31.5.2016 12:34
Míšo, je tam opravdu překrásně, nedivím se, že jste si se sestrou tenhle krásný koutek zamilovaly.
Olga Štolbová
31.5.2016 07:57
Krásně jsi popsala kraj, který miluju. Také jsem se tam skoro přestěhovala, ale mé děti nesouhlasily. Přesto jsem tam skoro dvacet let jezdívala na celé léto. Bylo a je tam krásně. *****
Naděžda Špásová
30.5.2016 19:56
Míšo, Orlík znám, byli jsme tam, když jsme začali jezdit do Blatné Je to tam fakt moc hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA