FOTO: autorka
Fotoreportáž: Klenot mezi klenoty
21. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
22.5.2016 10:03
Vando, díky Ti za milé přiblížení korunovačních klenot přímo u vás v Praze. Jako vždy jsi nám.důkladně přiblížila vše včetně cesty,co se korunovačních klenot týká.Jsem nadšena,máš krásné fotky.Neuvažovala jsem zda jsou klenoty orginál,či napodobenina.Těším se na další reportáž z tvých cest ,poslední z Itálie.5*
Alena Tollarová
22.5.2016 08:59
Já tedy nevím a docela by mě zajímalo, jestli by někdo ze čtenářů při porovnání originál poznal. Já jsem kdysi korunu viděla, ale bylo jasně řečeno, že je to replika. I tak to byl úchvaný pohled. Při reportáži v televizi uváděli, že na dívání se a focení máte asi 5 minut, takže jo, fotit se určitě smí.
VANDA Blaškovič
22.5.2016 07:58
Krásné nedělní ráno, děvčata a chlapci! Před vstupem do Vladislavského sálu probíhaly kontroly jako na letišti. Fotografování bylo normálně povoleno. Nyní platí i zrušení zákazu fotografování na hradech i zámcích, jistě s výjimkami. Uveřejňování fotografií je totiž dobrá propagace...)) Je publikováno, že vystavená koruna je originál. Když jsem se zeptala přímo u "zdroje", bylo mi řečeno, že by měla být originál....ale žádné těžkooděnce jsem nikde neviděla, že by se tak vzácný klenot nechal bez dozoru? Možná byli schovaní za tou modrou stěnou.......tak jak to vlastně je? Originál? Neví někdo?
Jitka Chodorová
22.5.2016 07:13
Díky Vando za pozvánku,ale mně už dnes nepomůžou ani pohodlné fotky, ale jsem ráda, že jsem korunovační klenoty už viděla, jen se taky divím, že jsi mohla fotit.Ale pozvánka je velmi lákavá.
Zdenka Jírová
22.5.2016 01:22
Milá pozvánka, ale už ne pro mne. Viděla jsem korunovační klenoty 2x při minulých výstavách. Jen se divím, že jsi mohla fotografovat, při takto střežených exponátech to bývá zakázané. Viděla jsem korunovační klenoty v Tauru v Londýně a tam nás prohlíželi velmi důkladně a o focení se nám mohlo jen zdát.
Jana Šenbergerová
21.5.2016 18:43
Pěkná pozvánka pro ty, kteří stíhají a hezké fotky pro všechny. Korunovační klenoty jsem před lety viděla v celé jejich kráse, ale tehdy jsem byla zklamaná nepravidelností kamenů. Dnes naopak oceňuji, že je broušením "neočesali", a tak zachovali krásnou modrou barvu safírů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA