FOTO: autorka
Nešťastný beránek
22. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
23.5.2016 21:49
Uf, tentokrát to dobře dopadlo, zahrál jsi nám beránku, pěkné divadlo
Dagmar Bartušková
23.5.2016 15:08
Hano, prima. Hlavní je, že "mladej je zase u svejch". Rozchechtala mě ta nepříbuzná teta s bílou hlavou. :-)
Olga Štolbová
23.5.2016 09:33
Hani, moc krásné. Znám to, také se mi občas stýská po ostatních, ale vrátka nikdo neotvírá. Fotky se ti povedly, mě určitě vylepšily náladu. *****
Alena Tollarová
22.5.2016 23:23
To je dobře, Hanko, že foťák neodpočíval doma a měla jsi ho s sebou. To bychom byli o tuhle beránčí příhodu ochuzeni a to by byla škoda. béééé ...
Hana Rypáčková
22.5.2016 20:18
Díky za slovíčka...Už je mrňatům asi týden a strakáček je menší než černohlávek.Ten se k vemínku dostane svou drzostí častěji.
Alena Várošová
22.5.2016 18:32
Hani,tak to je dobře,že všechno šťasně skončilo,jako v té pohádce se šťastným koncem,líbí.5*
Zuzana Pivcová
22.5.2016 18:30
Vím, jak se i kočky, které vyklouznou z bytu, honem dobývají zpátky k ostatním domů. I u nich platí to známé Všude dobře.... Vylíčila jsi to hezky a fotky jsou kouzelné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA