Ilustrační foto: ingimage.com
Nejlepší dárek: Zážitek nebo věc?
17. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lucie Nová
17.11.2020 11:35
Za mě je skvělý dárek wellness, a nejlépe, když se dá ještě z toho místa jít na krásný výlet. My jsme s manželem našli právě takovéto místo https://www.honourandgrace.com/cs/ . Je to nádherné místo samo o sobě, wellness je úžasné a to ani nemluvím o tom úchvatném jídlu. Velmi jsme si odpočinuli
František Klapal
11.5.2020 22:37
Zážitky jsou podle mě nejhezčí dárky, protože na ty člověk jen tak nezapomene. Minulý rok jsem například od své ženy dostal jako dárek k narozeninám takovýto let stíhačkou https://coolzazitky.cz/let-stihackou/512-exkluzivni-let-ve-stihacce-l-29-doba-trvani-15-minut-let-priprava-pocet-osob-1-lokalita-jihomoravsky-kraj.html Můžu vám říct, že jako fanoušek létání jsem své nadšení ani nemohl vyjádřit slovy. :)
jakub boháč
17.9.2016 11:44
Docela zajímavý rozpor mezi věcnými dary a zážitky. Já jsem zatím šel spíše cestou darů, ale uvažuji, že zkusím dát nějaký zážitek. Můžete někdo doporučit firmu?
Karel Boháček
19.5.2016 14:01
Je to pěkné dát někomu zážitek, ale fopa když ten dárek se nevyplní, protože řada agentur jsou podvodníci/osobní zkušenost/.Není nad radost takový dárek zařídit nakonec sám. Mně jízda z transportérem vyšla na dvě flašky kalvadosu a jízda kočárem s piknikem za posekanou louku....prostě člověk musí být sám akční.
Alena Tollarová
18.5.2016 22:17
Každé má své pro i proti. Jestliže by rodiče třeba těžko šetřili na novou pračku a děti vědí, že by jim udělala radost,tak proč ji nekoupit jako dárek? Každý na zážitky není a koupě třeba seskoku padákem může být fiasko. Já jsem první zážitkový dárek dostala k padesátinám a byl to vyhlíddkový let. Užila jsem si ho. Loňské krmení žiraf v zoo jsem zpracovala jako můj zážitek roku. Ale největší pecka byl dárek - budoir focení s profi fotografkou a vizážistkou k šedesátinám. To byl neskutečný zážitek a patří k těm, na které se nezapomíná.
Hana Rypáčková
18.5.2016 21:32
U nás se zřítilo vyhlídkové letadlo s manželi a jejich desetiletou dcerkou, ta jediná přežila. Byl to dárek k výročí svatby. Pilot byl z Písku a došlo palivo. Nedoletěl na letiště a zřítil se do Otavy vzadu na Podskalí. Zrovna jsme byli u vody a divili se , proč je na řece olej...Osmnáctiletý syn a ta holčička osiřeli. Smůla. Bylo jim to souzeno? Co se má stát- stane se?
Ale vyhlídkové lety jsou zde nadále oblíbené....
Alena Vávrová
18.5.2016 21:05
Kdysi jsem taky vyhrožovala tandemovým seskokem, ale už mne to přešlo. Ovšem naskytne-li se mi příležitost zopakovat si vyhlídkový let sport. letadlem, tak do toho ještě počtvrté půjdu.
Hana Čadová
18.5.2016 19:40
Tandemový seskok a let balonem jsem také absolvovala. Byly to krásné zážitky. Nevím, zda bych vlezla do stihačky jak to udělal manžel. Alen ten má adrenalin rád a hlavně výšky. Je vidět, že to mají v rodině. Jeho 2 bratři jsou piloti on řídil jiné vozidlo!
Jana Boušová
18.5.2016 16:55
Nejlepší dárek.Když děti zjišťovaly, co bych si přála k šedesátinám,hned jsem věděla: ,,SESKOK".Ano, dostala jsem jeden z nejkrásnějších dárků a absolovovala tandemový seskok ze 4000 m.Byl krásný slunný ,rozkvetlý květnový den,v té výšce zapomenete na vše,jen adrenalín rozpumpuje vaše srdce a rozechvěje se vaše tělo než se odrazíte a začnete padat volným pádem.Vnímáte jen nápor větru,šumění v uších,prožíváte nádherný pocit volnosti a citíte se jako pták. Do dnešního dne jsem na seskok nezapomněla.Pokud zdraví dovolí,tak bych ještě jednou chtěla opakovat a zažít ten adrenalín,volnost k dalším kulatým narozeninám za 5 let.Paní Slavíkové vzkazuji,nestyyďte se,ani já nejsem žádný drobeček,ale musím poděkovat za lehký úsměv při mém prozrazení váhy parašutistovi ze Staňkova,nic neříkal,byl prostě džentlmen a s úsměvem řekl jen: jdem a šli na to,Jana
Jana Slavíková
18.5.2016 07:18
K šedesátkám jsem měla slíbený seskok padákem. Nedošlo k tomu (musela bych přiznat, kolik vážím a za to se stydím), tak jsem dostala hodinu pilotování
Boeingu 737. Na simulátoru jsem "letěla" podél chorvatského pobřeží a moc jsem si to užila. Větší dárky by se neměly dávat jako překvapení, myslím, že je lepší se domluvit. Není nic horšího než nepovedené překvapení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA