Ilustrační foto: ingimage.com
Nejlepší dárek: Zážitek nebo věc?
17. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
18.5.2016 06:59
Co nutně potřebuji si koupím sama, jako dárek vítám květinu a rodinnou sešlost. Letos poprvé poletím balónem, což je dárek k narozeninám od dětí.
Hana Čadová
17.5.2016 21:51
Manžel dostal ke kulatinám od syna let stihačkou! Bylo to opravdu pro manžela veliké překvapení a hlavně krásný zážitek.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.5.2016 20:47
K letošnímu životnímu jubileu mně rodina (syn se snachou) koupili zájez na týden na Gran Canarii do mého oblíbeného hotelu protože vím, že to tam miluji. Pojedu s přítelem, který tam nikdy nebyl koncem září.To je Atlantik nejteplejší a tady už pomalu začíná podzim. Přítel mi nejraději kupuje jen parfémy nebo šperky-
Hana Rypáčková
17.5.2016 20:03
Největším dárkem je , že si moji blízcí udělají čas na společné setkání. To je nejlepší zážitek. Wellness a zájezd si můžeme koupit sami. Květiny a exotické mlsky se vždy hodí...Vybrat dárek - to se musí umět!
Alena Várošová
17.5.2016 19:37
Také bych preferovala dárek na který bych v životě nezapomněla,něco kde jsem nikdy nebyla a bylo by mě samotné líto vyhodit za něj peníze.Nemusí to být hodnotný dar i když já sama se takového daru nedočkám.Jinak ráda dělám překvapení pro ty ostatní,.Určitě bych nekoupila poukaz woucher na jídlo a pití.To bych musela vědět,že to dědovi jak v článku udělá radost.
Helenka Vambleki
17.5.2016 19:23
Jsem aktivní senior a přece, když se hluboce zamyslím, zatím jen jednou jsem se nechala hýčkat na třídenním welness pobytu, takže za mne se přikláním k tomu, že darovat seniorům nějaké to hýčkání v podobě relaxu, víkendového pobytu v Římě či Vídni atd je určitě pěkný a smysluplný dárek, který bude do konce života připomínat dárce. Pobyt si asi jen tak sama nekoupím-proto lituji rozhodnutí té dcery, která prosadila sporák, protože pokud budu mít dosluhující sporák, tak si ho musím koupit, to je jasné, ale dostat ho dárkem, podstatou mi to připomíná darované papuče :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA