Můj plán skončil v zajetí Pekelné hory
FOTO: MPF pro Wikimedia Commons, ostatní fotografie autor

Můj plán skončil v zajetí Pekelné hory

22. 5. 2016
cestování Můj příběh
Hodnocení:
(4.3 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Krones
Nějakým záhadným způsobem jsem se dostal někam kam jsem nechtěl. Takže se omlouvám...
Jan Krones
Když jsem začal pochodovat s trekovými holemi, tak mi to bylo tak nějak stydno. A očekával jsem nějakého vtipálka s otázkou: Kde jste nechal lyže, dědouši? Měl jsem připravenu odpověď: Drhlo to, tak jsem je hodil za plot! (když je sníh, tak nechodím) No, nikdy jsem to nemusel použít… Škoda.
Jaroslav Vrabec
Oldřichu, lze jen závidět, co jste dokázal ve své "věkové kategorii". Někdy musí člověk trochu riskovat, aby si zrealizoval své sny. Nepovažuji to za hazard, to spíš hazardujeme na našich silnicích, toto je kvalitní sportovní výkon, na který je nutno se dlouhodobě připravovat. Gratuluji a těším se na další články..
Oldřich Čepelka
Drazí, děkuji za všechny komentáře a postřehy, i ty kritické. (Největší kritiku jsem doufám, si napsal sám.) Je zajímavé, jak někteří vyhmátnou ty pozitivní, a jiní zase právě ty negativní stránky věci. Lehkomyslné to určitě vypadá, hlavně tomu, kdo sám necítí dost sebedůvěry a fyzických a duševních sil. Já tehdy ano a ... a dnes v noci jsem se vrátil z Mistrovství Evropy v silničním běhu. Už to posílám redakci a těšte se na článek... To bude zas komentářů! :-)
Eva Mužíková
Oldřichu,hazard, nehazard, to je na zvážení. Já před Tvým výkonem smekám...
Dagmar Bartušková
Pane Čepelko, pobavil jste mě tím, co jste v tak krátké době všechno prožil. Zároveň smekám - i když jste nedosáhl vrcholu, že jste to zvládl.
Naděžda Špásová
Dobře vylíčený a popsaný hazard s vlastním zdravím. Myslím, že tohle ani neobdivuji. Člověk, který dobrovolně podstupuje tato rizika myslí jen na sebe. A pokud jste šel sám, tak to bylo od vás značně sobecké vůči vaší rodině.
Lubomír Müller
Moc dobře napsané, pane Oldřichu. I když jste nemohl až na vrchol, přesto jste ho v sobě dosáhl. Vzdávám Vám hold.
Olga Štolbová
Tedy Oldřichu, částečně obdivuju, částečně žasnu, nad lehkomyslností vysokohorského turisty. Ale přesto chápu, v šedesátisedmi jsem také měla víc odvahy než rozumu. Krásné hory mě lákají pořád. *****
Dagmar Králová
Na Etnu se občas doma díváme jak kouří na web-kamerách a vzpomínáme na náš výstup http://www.guide-etna.com/

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%