Kde domov můj: Strakonice
FOTO: autorka

Kde domov můj: Strakonice

15. 5. 2016
cestování Soutěž - Kde domov můj
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Králová
Ve Strakonicích na hradě měl svatební hostinu náš syn a z Radomyšle jezdíme rádi navštěvovat krásné dudácké festivaly, když jsou pořádány. Na gymnáziu tam maturovala před válkou moje tchýně 8-)
Libor Farský
Haničko, 5 hvězdiček mi nestačí, jak se mi to líbí. Přivezu další, třeba čokoládové a pro pejska vymodelované masových surovin. Ozvu se, jakmile mi zdravotní stav cestování dovolí. Přiznávám se, že jsem zatím Strakonicemi vždy jen projížděl a je to velká ostuda... Už se těším!
Hana Rypáčková
Tak jsem přátelé zvědavá, kdo se sem vypraví první...Dejte vědět....
Dana Kolářová
Praktické rady, kulturní tipy, žádný kopec, lákavá pozvánka k návštěvě Strakonic. Ráda bych je viděla.
Lidmila Nejedlá
Pěkná podrobná prezentace. Já nepochybuji, že je ve Strakonicích hezky, už proto, že tam bydlíš Ty.
Marcela Broumová
Hanko, tebe by cestovka měla vyvažovat zlatem. Jen vytisknout a jet. Navíc obdivuji i "zde" a kliknutím jsou jízdní řády, žádné dlouhé odkazy, můj vrcholný it výkon. Strakonice chci vidět!
Jaroslava Korpášová
Ve Strakonicích mám "netovou" kamarádku, před dvěma lety jsme si dali v centru města sraz a ona nám dělala průvodkyni po svém městě. Akorát začínal dudácký festival. Moc se nám tam líbilo, hlavně v okolí hradu a také nějaké to náměstíčko jsme prošli. Vybavuji si, že mne ohromila ta spousta květin v centru města v různých nádobách. Díky za připomenutí, fotky mám hodně podobné. Posílám 5*
Alena Vávrová
Hanči, ráda jsem se zase s tebou podívala do Strakonic. A ráda bych se tam znovu podívala i doopravdy. Městem jsme tenkrát se Zojou jenom projely a hradem jenom prošly. Moc se mi tam líbilo.
Jana Šenbergerová
Pro jistotu se projdu virtuálně, kdybych to už třeba pro spoustu jiných aktivit nestihla. Moc hezké, Hanko. :-)
Soňa Prachfeldová
Krásný domov Tvůj - opravdu už se musíme pořádně rozhlédnout po městě a ne jen projet. Fotky lákají k návštěvě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%