Kde domov můj: Strakonice
FOTO: autorka

Kde domov můj: Strakonice

15. 5. 2016
cestování Soutěž - Kde domov můj
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
To je senzační prezentace, nikdy jsem ve Strakonicích nebyla, snad zavítám.
Hana Rypáčková
Díky za slovíčka.Město bylo poníženo v sedmdesátých letech bouráním všeho starého a tak jsem ráda, že ten hrad se v posledních letech vyloupl a opravil.Těším se s ním na vaši návštěvu.
Elena Valeriánová
Ve Strakonicích jsme byli jen jednou a krátce, takže díky za provedení. Líbí se mi, že v článku je i ubytování, stravování a dokonce i jízdní řád. Jsi šikulka.
Alena Várošová
Hani,Strakonice mám spojené se Strakonickým dudákem.Pěkná prezentace Tvého domova i fotky jsou krásné.
Anna Čípová
Dokonalá prezentace. Snad někdy zavítám.
Jitka Mošovská
Hanko, letos přijedu na Mezinárodní dudácký festival, který je koncem srpna a samozřejmě na Václavskou pouť. Zamlada jsem se učila hrát na kytaru na hradě. Ve Strakonicích jsem pracovala dva roky. Tak někdy pa.
Jitka Chodorová
Zlatý Strakonice, jo, je to tak, mně se město moc nelíbí, ale hrad, řeka a další zajímavosti jistě stojí za to je navštívit
Zuzana Pivcová
Ve Strakonicích jsem byl všehovšudy jednou v létě , jely jsme z Týna vlakem na výlet. A pak byla nějaká závada na trati a nemohly jsme se dostat zpět. Ale jinak je to určitě pozoruhodné město, protože Ty by sis ho jinak jistě k prezentaci nevybrala.
Alena Tollarová
Hanko, Strakonice mám spojené jen s dudáky, motorkami a fezy a to je ostuda, že jo. Co z těchto vědomostí zůstalo? Jednou jsme někde ve Strakonicích obědvali při cestě někam dál. Měla bych to napravit.
Naděžda Špásová
Hanko, líbí se mi, jak jsi nám přiblížila Strakonice. Jednou jsme tam byli, když jsme začali jezdit do Blatné. Tenkrát hrad opravovali, ale na věži jsme byli. Fotky jsou taky pěkné. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%