Ilustrační foto: pixabay.com
Absťák
15. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
15.5.2016 20:44
Hanko, to je prima, že jsi zase tady. Musím odjet, abych se ani nekoukla....Přitom večer už ani nevidím....
Naděžda Špásová
15.5.2016 17:57
Hanko, nejste v tom sama. Nejsem sice vyloženě závislák, ale tablet v ruce mám taky denně. A k velkému PC taky sem tam zasednu. A když to nejde jak má, tak ty nervičky taky pracují. Vašemu PC držím palce. *****
Lenka Hudečková
15.5.2016 16:13
Jojo, takové malé závislosti na PC známe asi všichni. Jen mně tedy počítač nechybí, když jsme na cestách...vozíme sice s sebou tablet, ale pokud zrovna nechci najít, kudy kam se vydáme, tak mě neláká... Pro Vás, paní Hanko *****
Jarmila Komberec Jakubcová
15.5.2016 15:37
Haničko takový absťák znám, zrovna ztra jdu koupit nový notebook. Odchází mi klávesnice a vůbec celé PC. Nechám ho vnučce na hraní.Jsem ráda, že zase píšeš. Lonské tvoje příběhy jsem doslova hltala a čekala na pokračování. Nepřipravuješ zase něco takového?
Oldřich Čepelka
15.5.2016 15:04
Absťák z nepoužívání počítače je pro staršího člověka pochiopitelný a sobě to nepřeju. Hlavně internet je okno do světa, k přátelům, k poznání, zábavě atd. Takže gratuluji k dobrému konci. (A hrubku odpouštíme, já ji třeba taky někdy udělám :-). )
Anna Potůčková
15.5.2016 14:35
Můj případ před asi půl rokem. Můj šel opravit, ale měla jsem čekat asi 2-3 týdny. Takový absták bych nemusela přežít a protože byly nějaké peníze za štěňátka, bylo rozhodnuto. Koupil se nový notebook, a ten opravený je v záloze připraven na případný výpadek toho nového. Ještě že ta štěňátka se občas u nás narodí. Je už za ně doma také asi 2 roky zakoupený výkonný kuchynský robot KENWOOD
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA