FOTO: autorka
Glosa: Dnešní rozčarování
12. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
12.5.2016 21:20
No mají svých na stránkách a tam by se měly výtky adresně napsat .Je pravda, že v pokynech pro dobrovolníky není uvedeno, jak se mají chovat k lidem.Jen, že děti do 15 let musejí mít doprovod dospělého. Já jsem se nesetkala s tlakem na koupi.
Hana Čadová
12.5.2016 21:06
Žlutý kvítek jsem zakoupila u metra Kobylisy od starší paní. Ve vestibulu metra postávaly dětičky a během jedné hodiny jsem byla odchytnuta asi 10x. Takový hon s prodejem měsíčku lékařského jsem ještě nezažila!
Jarmila Komberec Jakubcová
12.5.2016 20:50
I u nás Plzni chodilo ve středu města hodně skupin, dala jsem si kytičku na sako pak jsem jen ukázala. Kupuji jich vždy víc pro celou rodinu. Sama jsem rakovinu měla a tak vím čím si lidé takto nemocní musí projít. Je to jediná akce kdy na ulici na něco přispívám.
Zuzana Pivcová
12.5.2016 19:57
Já jsem si kvítek koupila u zdvořilé starší paní u vchodu do metra Budějovická. Chtěla mi dát ještě informační leták, avšak ten po 20 letech kontrol (naštěstí jen kontrol) nepotřebuji. Jednou ale na mě takhle vystartovaly s nějakou charitativní sbírkou děti, byl to viditelně jakýsi oddíl, děti oslovovaly dospělé a ti nedokázali odmítnout, v pozadí však stáli jejich vedoucí a vše řídili a přebírali od nich vybrané peníze, to se mi moc nelíbilo.
Eva Balúchová
12.5.2016 19:52
Když si koupím kytičku,připnu si ji na klopu a když mě osloví další,jenom na ni ukáži.I v Brně chodí hodně skupin.
Jana Šenbergerová
12.5.2016 19:45
Tomu rozumím. Ve velkých městech při podobných akcích si připadám stejně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA