FOTO: archiv autorky
Deamon, Disney, Dundee
13. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
15.5.2016 21:53
Jsou kouzelní a věřím, že se Vám s nimi těžko loučí. Ale třeba kočky už své odrostlé dětičky většinou zavrhnou, berou je jako soky. Tak ať vykročí mladí taky do nového domova!
Květoslava HOUDKOVÁ
14.5.2016 08:43
Aničko - jasně, že kde -obě pohlaví- pejsci žijí, tam žádné "značkování" nehrozí. V úterý - možná - zkrátím provoz "psí MŠ" = odevzdám Terinku a setkám se s kamarádkami, které přijedou do Prahy.
Zdenka Jírová
14.5.2016 00:12
Gratuluji ke krásným štěňátkům a cítím s vámi, jak prožíváte jejich odchod do života. Já takto prožívala odchod koťat , která mi pravidelně nadělovala má kočka Zuzana. To je již dávno, ale vždy jsem to obrečela.
Anna Potůčková
13.5.2016 20:52
Já mám obě pohlaví doma a pejsek nic neočurává, ale něco jiného by asi bylo, kdyby přišel do jiného prostředí
Květoslava HOUDKOVÁ
13.5.2016 20:11
Pejsek nebo fenka - jsou milí, přesto však jedna moje "zkušenost" : Pejsek si -až nečekaně- označí cokoliv. (Vím, že do obchodu s "pytlovanými" krmivy-v bydlišti Praha- pejsek nesměl, ale mne -s fenkou- tam vpustili, značkování nehrozilo). Terince nic kupovat nemusím, jen jsem na toto vzpomněla.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.5.2016 20:02
Aničko-chovatelko, i novým a všem stávajícím "pejskařům" mohu dát přímý kontakt na CK, která má pobyty spolu s pejsky - a majitelé=senioři už úhradu za pejska neplatí. Ozvěte se na můj mail: kurzHoudk@seznam.cz - kontakt sdělím obratem - a přeji jen hezké rekreační dny.
Anna Potůčková
13.5.2016 19:13
A zítra za nimi přijede jejich tatínek s paničkou ze Žiliny a vyfotí se celá psí rodinka a snad také s babičkou Marilyn, která měla štěňátka v prosinci
Hana Rypáčková
13.5.2016 18:00
To je tak roztomilé..Věřím, že batolátka přirostou k srdci. Ta maminka kouká jako náš Vendík. Hned bych si Disney vzala ! Dobře by se měl, ale jsem rozumná....Líbí se mi, jak se poznají podle čumáčků..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA