Mobilní hra Sea Hero pomůže v boji proti demenci
Ilustrace: www.seahero.cz

Mobilní hra Sea Hero pomůže v boji proti demenci

11. 5. 2016
hry mozek
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Votíková
Tak hru jsem si zkusila, došla jsem do bodu 7 a ukončila. Obávám se, že bych průzkumu spíš ublížila.
Jana Šenbergerová
Pro vědce to možná nějaký význam mít bude, ale o přínosu pro uživatele pochybuji. Podle testů na Alzhheimera bych už musela být na hodně vysokém stupni ohrožení. Jsou dny, kdy mám totálně vygumováno. Hry na internetu mě vůbec nebaví a na mobilu to musí být ještě otravnější. Přesto by mě docela zajímalo, k jakým závěrům nakonec vědci dojdou.
Hana Rypáčková
Aby mi pak některé vnouče neoponovalo, že si tříbí mozek !!! Postřeh a smysl pro orientaci je nabádám tříbit si jinými aktivitami...Čumět do tabletu a neprojít lítačkami? Číst, učit se něco nového,komunikovat a sportovat... Je to můj názor.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hra může být zajímavá třeba pro seniory v domovech či klubech. Já si ji určitě nezahraji, pracuji a tím cvičím mozek každý den.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%