Je tu opět hokejová tipovačka! Hraje se o brašny Coleman!
Ilustrační foto: ingimage.com

Je tu opět hokejová tipovačka! Hraje se o brašny Coleman!

4. 5. 2016
hokej sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Králová
Tak první velké překvapení hned první den na mistrovství světa v hokeji. Favorizované Švédsko jen remizovalo po 60-ti munutách s Lotyšskem 1:1. Švédové vyhráli až v prodloužení. Snad naši večer s Ruskem uhrají také alespoň remízu. 8-)
Karel Boháček
Hrajte - já mám colemanku a je super ! Já tudíž nehraju... taky z důvodu,že mi hokej už nic neříká / to věčné hostování a střídání hráčů - legionářů mi to zprotivilo /.
Jitka Chodorová
Děkuji redakci za tu možnost, že si opět budem moci zasoutěžit, ale všichni víme, že tipovačka není ani tak o znalostech hokeje, je spíše o štěstí, jako každá hra. Ale všichni budeme fandit našim hokejistům. Díky.
Dana Kolářová
Mistrovství je zase tu a další rok je fuč! Hodně štěstí všem tipujícím a poděkování redakci.
Jana Šenbergerová
"Tipovačka je jen hra, a tak i když nejste zrovna příznivci hokeje, můžete si užít dostatek zábavy." Rozhodla jsem se dát příležitost hráči ve mně a intuici. Možná zklamou oba, ale třeba také ne. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%