Nové technologie pro zábavu na internetu či ve virtuální realitě
ILUSTRAČNÍ FOTO: klient

Nové technologie pro zábavu na internetu či ve virtuální realitě

3. 5. 2016
počítače počítačové hry zábava
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Při jízdě dopravními prostředky si ráda zahraji Angry Birds. Hraní ostatních her "náročných na myšlení", se mi zatím vyhýbá. Snad někdy...
Helenka Vambleki
Já žiju velice aktivním životem a mimo další stíhám i hry. Miluji právě ty tříbící mozek a postřeh - Kriskros/Scrabble, Mahjong, Puzzle, Vědomostní testy i karetní hry a další
Zdenka Jírová
Již od počátku internetu jsem holdovala stolním hrám. Mezi nejoblíbenější patří mahjong. Je jich nepřeberné množství na různých úrovních a určitě se nebudete nudit. Zajímavé je i skládání puzzlí známých obrazů nebo určování padělku na obrazech. Je to náročné na trpělivost a postřeh.Ráda se účastním i vědomostních testů. lze jich najít také velké množství s jakoukoliv tématikou.
Danuše Onderková
Pokud mám čas nebo nemohu spát, tak jsem si našla na sms.cz hry a mám tři oblíbené logické, které mne zaujaly. Pro oddech velice dobré.
Květoslava HOUDKOVÁ
PC/internet umím "teprve" 7 let, notebook Filipa mám 5 let. Za celé ty roky jsem nehrála žádnou hru - 1) přes den na to nemám čas 2) večer mne to nebaví, nebo jsem unavená 3) a vůbec mi to nechybí !! Mám jiné druhy zábavy, které současně jsou i užitečné = spokojena, i mozek funguje!
Jana Šenbergerová
To já si čas ráda udělám. Třeba na www.jigidi.com. Perfektně zpracované stránky. Nemusíte kupovat drahé skládačky, nezabírají vám nikde místo, než je dáte dohromady. Můžete je nejen skládat, ale také tvořit pro ostatní. Parádně si procvičíte rozlišovací schopnosti svého zraku, orientaci v prostoru, narazíte na umělecká díla i známá nebo neznámá místa, a setkáte se i se zajímavými lidmi z celého světa. Občas mě v noci musí Pavel lákat do postele. Zatím se mu to vždycky podařilo, ale kdybych trpěla nespavostí, vím, kde bych trávila bezesné noci. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%