Máme rádi fotografování: Zoner a pluginy.
Ilustrační foto: pixabay.com

Máme rádi fotografování: Zoner a pluginy.

30. 4. 2016
fotografování
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Dík za podporu ;-)
Marta Nosková
Rovněž souhlasím s Radovanem .
Zdeněk Karlík
JO, dobře si to napsal Ráďo
Radovan Cakl
Smysl si musí najít každý sám. Někomu stačí co má, někdo chce vyzkoušet, případně se naučit používat to, čím upravují fotky profíci. A jestliže za to byli ochotni platit stovky dolarů, asi stojí za to používat to nyní zdarma. Je to jen nabídka, nikdo nikoho k tomu nenutí. Zoner jsem začal používat od verze 9, není důvod to nevyzkoušet nyní v ZPS 17. Té 18ce nějak nemohu přijít na chuť.
Irena Drob
Jaký smysl má přidávat tyto pluginy? K případným úpravám fotek mi stačí Zoner v.14, příp. Picasa. Je fakt, že se mi moc nelíbí snaha o vytvoření "uměleckých" fotografií na PC.
Marta Nosková
Pluginy úspěšně nainstalovány! Díky za perfektní "polopatický" návod. Nejdéle mi trvalo stažení softwaru, mám pomalé připojení , ale dopadlo to. Těším se na zkoumání, co vlastně pluginy s fotkou dokáží.
Radovan Cakl
Marcelo, napiš mi na radovac@email. cz Nějak to spolu sfoukneme, nic to není :-)
Marcela Broumová
Radku, díky, nezvládla jsem už 1.krok, ale nevzdávám to:)
Naděžda Špásová
Radku, děkuji za návod. Zkusím to ukázat doma, jestli to vůbec na ten náš PC půjde. Líbilo by se mi to u fotek.
Hana Rypáčková
Nemám Zoner, ale s pluginami jsem si užila ve starém Photofiltru dost. Ve spojitosti s XP. Ale chválím tě Radku..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%