Ilustrační foto: Maxx, licencováno pod CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Jak zvládnu rekondiční pobyt v Jetřichovicích?
30. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
4.5.2016 09:12
Ludmilo, Jetřichovice trochu znám, nemáme to tam daleko. Do hotelu jezdí dcera služebně. Loni jsme tam byli na výletě v Dolském mlýně. Je to krásná procházka a ne moc kopcovitá. Určitě pobyt zvládnete a k tomu vám přeji ještě krásné počasí.
Květoslava HOUDKOVÁ
4.5.2016 05:10
Milá Ludmilko, v Jetřichovicích jsem byla jako dítě - v dětské Ozdravovně - už se na to téměř nepamatuji. A pak v životě jsem 2 r. bydlela poblíž Čes. Kamenice, ale život zde byl dost tvrdý i studený - tak jsme se přestěhovali do jižních Čech. Jsem o něco mladší - překulila se mi 70., ale přitom "stihla" probudit nové zdravot.problémy = -0- a -5- nejsou už šťastná data! U mne to znamená, že ze svého života "vyřazuji" kopce a schody! Internet je pro mne super možnost předem si prověřit terén, ubytování atd.- a teprve dle toho se rozhodnout, kam pojedu, zvládnu. Různé rekondice už mi taky byly nabídnuty, ale nejsem ráda pod žádným "velením", ani nemám zájem o tzv."dobrou kamarádku" -mám ráda osobní volnost a volbu programu dle svého uvážení (Můžeš-li, zeptej se v Jetřichovicích, zda ta ozdravovna ještě existuje, nebo v co je změněna-díky)
Olga Štolbová
3.5.2016 23:21
Ahoj Ludmilo, zdravím a fandím. Když už jste se tam vydala, určitě to zvládnete, vždyť vy máte vůli a sílu na rozdávání. Ať se vám tam daří a možná i malou túrku dáte... *****
Lenka Hradecká
3.5.2016 19:58
Jetřichovice i hotel na kopci dobře znám. Užijte si to, je tam krásně.
Oldřich Čepelka
3.5.2016 19:47
Je obdivuhodné, v jaké duševní i fyzické kondici jste. Vám se to možná ani nezdá, ale ten článek je optimistický a vy tušíte, že to zvládnete. Nohy i srdíčko někdy pobolívají a vím, že to je s věkem stále horší. Ale že se rozhodnete do toho jít a trochu se s tím současným stavem "poprat", to svědčí o vašem celkovém elánu. Jistě o vás zas brzy uslyšíme!
Jana Šenbergerová
3.5.2016 16:22
Paní Ludmilo, přeji vám příjemný pobyt a zlepšení kondice. Pokud se bude tělo příliš vzpírat, ať je aspoň mysl v dobré pohodě.
Zuzana Pivcová
3.5.2016 14:47
Vzpomínám na Vaši plavbu po Středozemním moři a pak Váš vítězný outfit. Tak doufám, že nám po tomhle pobytu zase povyprávíte.
Karel Boháček
3.5.2016 13:56
Snad Vás nebudou bolet nohy ještě víc - terének je tu více než hrbolatý, ale vy to dáte a bude ještě více při síle.
Alena Várošová
3.5.2016 13:25
Milá paní Ludmilo,jste nezapomenutelná.Moc Vám přeji relax v jetřichovicích,odpočinete si na čerstvém vduchu načerpáte nové síly,věřím,že zvládnete i nějakou malou procházku a hlavně že budete zas někde jinde,jak pořád než svém bytě.I tak jste dobrá,že se tam vypravíte sama.Přeji Vám jen samé radosti a pomalu zkoušet cupitání,snad jenom kousek od chaty.Držím Vám palce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA