Ilustrační foto: Chodský pes, autor Malý Kosíř pro Wikimedia Commons
Můj plán: Co nejlepší prožití zbývajícího času
1. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
1.5.2016 19:22
Moc se omlouvám všem, to nemělo být zveřejněno, nedopsala jsem a nevím jak se to stalo. Nechtěla jsem do soutěže, protože mě nic nenapadlo a Zuzko máš pravdu, neplánuji, život přinese, odnese, přinese. Nějaký šotek :-) . Na májové jsem byla, kedlubny stojí jak vojáci, a děkuji vám moc :-)
Hana Rypáčková
1.5.2016 19:20
Jsi holka šikovná, pracovitá, v kuchyni se otáčíš i milování znáš..Jen tak dál a pes je nádherný...Samé A varianty plánu přeji.
Zuzana Pivcová
1.5.2016 19:01
Soňo, Ty podle mě nemusíš ani plánovat. Věřím, že Tobě jde pomalu vše samo!! :-)))
Naděžda Špásová
1.5.2016 18:33
Soni, přeji ti ještě mnoho splněných plánů. Ten s pejskem si splň přednostně. Jestli bude vypadat jako na té fotce, tak bude nádherný. Mějte se s Pepou moc hezky. *****
Elena Valeriánová
1.5.2016 17:12
Soni, tak toho chodského hafánka dej ve svých plánech na první místo! Uidíš kolik Ti přinese radosti. Preji Ti hodně splněných plánů.
Olga Štolbová
1.5.2016 15:36
Ahoj Soňo, chválím - plány bez jediné chybičky. A ten chodský pes je plán nejúžasnější. Tak ať ti všechno vyjde. *****
Jiří Hudeček
1.5.2016 15:17
Soni ať se plány vyplní, ať si stále příjemná, snesitelná a fajn jak doposud.
Lenka Hudečková
1.5.2016 15:13
Soni, krásné plány a mně nezbývá, než Ti popřát, aby vyšly a splnily se do puntíku. Pejsek je krásný :-) *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA