FOTO: autorka
Soutěž Můj plán: Jsem plánovací typ
29. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
2.5.2016 15:29
Rypáčková - já si 1.máj zcela užíval a i moje rodina, průvody, poutě, stánky - a to všechno kvůli mně - já mám 1.5. totiž narozky !!!
Drahomíra Stínilová
1.5.2016 19:36
Děkuji všem za komentáře, ve kterých mám dojem, že si myslíte, že si život neužívám. Naopak, ráda se procházím po zahradě, na břehu řeky, přemýšlím, dělám výlety v horách, často čtu, ráda dlouho spím, jen se chci naučit profesionálně to, co mi nebylo dopřáno během pracovního procesu a trochu to předat mojí vnučce. Protože život je opravdu bohatý.
Naděžda Špásová
1.5.2016 09:47
Drahuško, jsi opravdu aktivní seniorka a řekla bych, že trochu moc. Co se na chvíli zastavit, rozhlédnout se kolem sebe? Myslím, že není třeba snažit se umět všechno, ale to, co chci umět, dělat dobře. Ale je to samozřejmě jen na tobě a já ti k tomu přeji hodně sil a zdraví.
Hana Rypáčková
1.5.2016 09:33
To tedy jo, plánovací do detailu. To jsme my opravdu třtiny ve větru se klátící...
Jenže celý život jsme si víkendy užívali....To byla jediná svoboda...Pokud nebyl zrovna 1,máj.
Alena Tollarová
1.5.2016 08:29
Drahuško, máš tedy pěkně nabito. A já jsem ráda, že jsi do svého plánu zahrnula i čarodějnický slet v Odpočivadle a tomu, že to s těmi čarodějnicemi myslíme opravdu vážně, se divila jenom zlehka! Tak zase někdy, jo.
Helenka Vambleki
1.5.2016 07:47
Držím palce!!! Na první pohled aktivní seniorka...a teď do plánů zahrnuješ taky íčko :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA