Z rodinného alba Miloslavy Šubertové – řečené Morie, mé virtuální kamarádky, s jejím laskavým souhlasem.
Antidepresivní virtuální terapie něhou NEJEN MÁJOVÁ
29. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
1.5.2016 15:10
Libore, pěkný článek. Video z Vaňkovky znám, chodí už nějaký ten pátek po internetu a je to moc pěkné. Aplikace terapie...se mi moc líbí, díky :-) *****
Jana Šenbergerová
1.5.2016 14:54
Libore, perfektní virtuální terapie. Myslím že pohladí každého. Podobné hudební produkce miluji a umocněna tvými slovy mi pěkně promasírovala kůži. Měla jsem ji husí i na hlavě. :-)
Libor Farský
1.5.2016 13:24
Hurá!!! Už je to opraveno. Moc děkuji za bleskový zákrok redakci. Jste skvělí 100*
Libor Farský
1.5.2016 12:53
Olinko, děkuji. Ale žádné hvězdičky se také neukázaly. Asi zase na portále řádí nějaký zlý IT skřítek. :-(
Libor Farský
1.5.2016 12:33
To nevložené video mě mrzí, před "Zveřejnit" mi to otevřít šlo, jako dosud vše z YouTube. Zkuste, prosím, tento odkaz: www.youtube.com/embed/MnwYiKzwEjI?feature=player_detailpage Nebo je možné zadat do vyhledávače: "Flash mob v galerii Vaňkovka/Filharmonie Brno". Na Google jsem objevil hned několik záznamů z různých zdrojů, včetně komentářů. Otevřít bylo možné všechny. Věřte mi, opravdu ten zážitek stojí za tu chvilku pokusů! Děkuji vám za trpělivost.
Olga Štolbová
1.5.2016 12:27
Ahoj Libore, krásné povídání (slovo článek se mi nelíbí), moc krásná básnička, ale klip, bohužel, nikde. Nechtěl se ukázat, asi je někde chyba, nebo jen u mně? Ale přesto děkuji, virtuální terapie zaúčinkovala. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA