FOTO: autorka
Můj plán: Na každé křižovatce vybrat správný směr
28. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
1.5.2016 22:27
Líbí se mi, jak se Tvoje sbírka cedulí rozrůstá. Během jízdy uvidíš, cvakneš do foťáku - případně zavelíš "pane řidiči musíme se vrátit apod." Álo, kdyby se Ti do letního plánu hodila Vysočina, tak u Ledče n.Sáz. je obec Kožlí a má ve znaku obce kozla. Tak Ti přeji zdolávání veškerých křižovatek bez kolizí a hodně zdaru v lovu nových záběrů.
Alena Tollarová
1.5.2016 20:33
Děkuji vám všem za komentáře, nejvíc se vyznamenal Praotec Čech z Bohumína. Husu mám a Kozinec je u Debrna, taky Máslovice a Holubice ... sakra, kde mám ten kalendář??? Jestli si to okamžitě nezapíšu, tak je po plánu!!!
Helenka Vambleki
30.4.2016 18:14
...Kozolupy/Plzeň, Kozohlody/Kutná Hora, Kozodry/Kostelec n.Orl, Kozovazy-Vyšehořovice, Kozelník/Banská Štiavnica a hory: Kozí hřbet u Loun, Kozí vrch/Ústí n.Labem, Kozí kameň/Poprad, Kozol/Ružomberok......a poslechnout si při tom můžeš kapelu Kozlovku a popíjet Popovického Kozla :-)
Helenka Vambleki
30.4.2016 17:52
...a ještě hledej Kozojedy/hned 4x, Kozojídky/2x, Kozlov/Olomouc, Kozinec/Praha-západ, Kozí/Klatovy, Kozín/Tábor a taky můžeš vylézt na Kozinec, 233m u Přelouče
Lidmila Nejedlá
29.4.2016 21:53
Tvé plány jsou zdánlivě všední...ale jsou vlastně velkolepé, nadšené a obsahují kus poctivého tvořivého života.
Libor Farský
29.4.2016 15:34
Alčo, zkusila jsi někdy plán na pětiletku? Třeba vyhledat ještě Kozlíkov, Kozobobky a Kozomily?*****
Marie Magdalena Klosová
29.4.2016 11:13
Ali,vážně jsi šikulka ! A diář si určitě pořiď! Zapisuji si do něj i nápady,které pak horlivě přetvářím v plány :).Ať se Ti daří ve všech činnostech a slouží zdraví! mm
Alena Várošová
29.4.2016 10:35
Aleno,je vidět,že žijete a stále Vás něco motivuje a děláte pro své potěšení a zdraví hodně.Křižovatek v životě je tolik,ale Vy ten správný směr vždy najdete.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA