FOTO: autorka
Můj plán: Zateplení rodinného domu
26. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Lišková
9.12.2017 21:54
Parádní plán, nějaké info, jak to dopadlo? Jakou společnost jste vybrala? :) My budeme taky zateplovat a zatím to vypadá na tuto společnost http://www.ekisys.cz/ . Vypadají opravdu solidně, dobré reference a už jsem s nimi mluvila po telefonu a všimla si i velice milého jednání. Tak uvidíme.
Hana Lafková
28.4.2016 19:00
Děkuji všem za duševní podporu. Stavební firma skončila, protože mladý pan šéf nesnesl, že jsem nebyla s jeho prací spokojena. Ale už čekám na cenovou nabídku jiné firmy. Vůbec to v dnešní době není lehké, neplatí ani to, co máte ve smlouvě. Držte mi palce, prosím!
Soňa Prachfeldová
28.4.2016 15:27
Hanko, Ty energické děvče, chválím, mohla bys být i členem nějaké výběrové komise, Tebe by asi neuplatili ? :-)
Lenka Hudečková
28.4.2016 14:35
Hanko, jste šikovná a je dobře, že jste šéfovi firmy ukázala, že s Vámi nemůže orat podle svého. Paráda!!! *****
Naděžda Špásová
28.4.2016 13:01
Hanko, přeji vám zdárné dokončení vašeho plánu. A ještě doporučuji hlídat a kontrolovat provádějící firmu. Myslím, že dle zkušeností ze svého okolí je tohle na prvním místě. Určitě se ale najdou i slušné a spolehlivé firmy.
Alena Tollarová
28.4.2016 12:57
To je chvályhodný plán a přeji, aby byl splněn s kvalitou na sto procent!
Jarmila Komberec Jakubcová
28.4.2016 11:25
Zateplení domu s kvalitními okny ušetří hodně financí. Pan Boháček nakonec o tom velmi dobře píše. Dobrý plán a přeji aby vše vyšlo podle vašich představ.
Zuzana Pivcová
28.4.2016 11:24
To musí být náročná práce. Mně stačilo, když nám zateplovali panelák. Je ale pravda, že ten rozdíl je hodně znát.
Hana Rypáčková
28.4.2016 10:36
Je to důležitý plán, jistě se výdaje vrátí v ceně za teplo. Ať se dílo podaří. Ten domek je ale moc hezký, jako nový...
Karel Boháček
28.4.2016 09:42
Hlavně nezapomeň na důkladné zateplení ostění oken a dveří - ne polystyren ale PUR desky. Půdu a strop si nechej napěnit PUR pěnou /chytrá pěna. Taky nepodceňuj zateplení prostoru parapetního se stykem základů - přesah alespoň 30 cm. Ať to dobře dopadne !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA