Ilustrační foto: ingimage.com
Papej, Karlíčku, babička navařila
27. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
29.4.2016 21:19
Nemám takové zkušenosti. Co uvařím všem chutná a vyhovuje. Jíme hodně ovoce a zeleniny...Nesladíme. Máme podobnou kuchyni, vegetariánům maso nevnucujeme...Společné jídlo si v pohodě užíváme...
Jitka Havlová
29.4.2016 20:44
Všechny babičky. které podstrojujete dětem a vnoučatům, přečtěte si tenhle článek několikrát. Taky jsem si zvykla "našim mladým" nenutit, co nechtějí a vnučka místo sladkostí dostane jablko - a je to a jde to!
Jarmila Komberec Jakubcová
29.4.2016 17:25
Jsme co jíme a zkoušet nové trendy ve stravování mně moc baví. Ráda experimentuji a ze všech zemí, které jsem navštívila mně nejvíc oslovila thajská nebo italská kuchyně. Jím nejméně 2x týdně ryby, rozhodně bych si nedala uzeniny nebo tlusté maso. Hodně zařazuji do jídelníčku sýry a mléčné výrobky. I seniorské věku se můžeme stravovat zdravě a chutně. Můj přítel, který byl zvyklý na klasickou českou kuchyni si pomalu zvyká i na pesto a avokádo. Chce to jen zkusit uvařit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA