Když mladí učí dříve narozené
Ilustrační foto: ingimage.com

Když mladí učí dříve narozené

13. 5. 2016
děti rodina vnoučata
Hodnocení:
(4.8 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Já si taky myslím, že i mezi námi jsou většinou lidé, kteří jdou s dobou, snaží se držet krok. Je fakt, že dvanáctiletý vnuk umí mobil nebo tablet obsluhovat lépe než já. Při vaření se nebráním novým jídlům a ingrediencím. A tak dále ... Myslím, že si vzájemně máme co předávat a tak to má být. Nikdy není život jen černý nebo bílý.
Naděžda Špásová
Také se mi zdá článek trochu delší. Není od věci si poslechnout radu od mladších. Je na každém z nás dříve narozených, jak s tím naložíme. Mělo by to být vzájemné. I naše rady občas nejsou k zahození, ale tolerance mladých je dnes trochu někde jinde.
Oldřich Čepelka
Velmi dobrý článek (trochu dlouhý), shrnuje věci, o kterých se mluví. Naopak ještě se tam mohl přidat odstavec o tom, jak moc potřebuje senior r Skypovat nebo objednávat věci po internetu. Rozlišit obohacení života (o používání nových technologií) od toho, co je třeba ke štěstí... Ale to už jsem to začal moc hodnotit.
Jarmila Komberec Jakubcová
Protože nejsem konzervativní v názorech nemám žádné problémy se svými potomky.Vařím jídla podobná jako moje snacha,na dovolené na Gran Canarii ocenila rodina mé znalosti angličtiny, oni umí jen německy.Mám stejné vybavení technickými novinkami jako oni, jezdím denně autem a jediným čím se od nich liším je věk. Nikdy jim neřikám co bylo za mého mládí, my jsme žili jinak a moji vnukové budou mít zase něco jiného až dorostou. i když bydlíme společně se synem a jeho rodinou ve dvougeneračním domě nemáme generační problémy. Jediné co dnes už se bojím je jízda na in-line bruslích a v zimě jezdím jen na běžkách.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%