Návrh na filmový scénář: Málo chemie
15. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
16.5.2016 14:03
Takový střet se dal čekat, pane Čepelko. Podobně jako Jana Š. říkám: Mám s tím své osobní zkušenosti. Uvedu jen příklad 18-leté kočky s pokročilou ledvinovou nedostatečností, což je u koček progresivní smrtelná choroba. Už dva roky bere jistý přírodní prostředek (nebudu kvůli reklamě jmenovat), doporučený mně přes kolegyni od jiného veterináře, který už ho nějakou dobu běžně podával, zatímco náš ho vůbec neznal. Naštěstí je vstřícný, nastudoval si to na internetu a nic nenamítal. Kočka žije v zatím neměnném stavu, ačkoliv předloni byla na smrt a jen na infuzích.
Karel Kafka
15.5.2016 19:22
S lupénkou to je,pokud vím,dosti složité. Zatím se má zato,že jde o systémové autoimunitní onemocnění,které se nedá vyléčit žádným mazáním. Poněkud nemravná reklama pana doktora Hanzelky v podání pana Čepelky. Myslí si snad pan kolega-senior,že ani průměrní lékaři u nás nevědí,co je to lékařský ultrazvuk a k čemu se používá?
K.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.5.2016 12:25
Za čtvrt století se věda a i medicína výrazně posunuly a dnes se objevují i jiné vyšetřovací postupy a za dalších 25 let opět budeme jinde (nás ale se to už asi týkat nebude)
Hana Šimková
15.5.2016 11:38
Tak to se omlouvám, no doktor nejsem, jinak bych dopadla jako on. Tak fajn, hlavně že to funguje.
Jana Slavíková
15.5.2016 11:17
Nejdůležitější na tomto článku je datum na začátku - 12.října 1990. Objevy, které se na počátku zdály nepoužitelné, se časem staly zcela běžnými. Ultrazvukem lze dnes rozbít ledvinové či žlučníkové kameny, které se poté z těla vyloučí než nutnosti operativního zákroku - a to léčení je.
Hana Šimková
15.5.2016 10:25
Tak nevím, možná tomu nerozumím, ale ultrazvuk se používá hlavně u těhotných za účelem určit pohlaví dítěte anebo prohlížení orgánů, jestli jsou v pořádku. O žádném léčení ultrazvukem nevím. Že někdy lékaři něco nevědí, to je docela možné, ale nevím, jestli je to právě toto. Tak zaostalí nejsou, protože ultrazvuk se používá dlouho. Nebo mi snad něco uniká ? I to je možné.
Jana Šenbergerová
1.5.2016 15:04
Hezké! Nějak mi to uniklo. A hlavně ze života. Vždycky mě pobaví, když někdo něco nového doporučí a zároveň podotkne, abychom se informovali u svého lékaře. Ten bývá většinou mnohem méně informovaný než jeho pacienti, kteří dávno aplikují, o čem on třeba ani neslyšel. Mám s tím osobní zkušenosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA