FOTO: autorka
Můj plán: Moje začátečnické tvoření
25. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
28.4.2016 14:45
To že jsou obrázky začátečníka? Tak to klobouk dolů. Jsou krásné. Ta barevnost se mi moc líbí. Líbí s mi všechny a nejvíce 4. obrázek. Chtěla bych to taky zkusit, ale potřebovala bych odborné vedení.
Jana Šenbergerová
28.4.2016 13:54
Vzhledem k tomu, že o enkaustice něco málo vím a měla jsem možnost sama si tuto techniku vyzkoušet, dovolím si poznamenat, že na začátečnici samouka jste skvělá. Přeji hodně dobrých nápadů a věřím, že budete jen lepší a lepší, ať už s kurzem nebo bez kurzu. Mně se naopak vaše vícebarevnost moc líbí.
Zuzana Pivcová
27.4.2016 21:15
Já jsem ještě nedávno vůbec nevěděla, co to je za tvorbu, protože ruční práce mě nějak nemají rády a já je nepřesvědčím, že bych něco jednoduchého třeba také dokázala. Jsou to zajímavé obrazy.
Naděžda Špásová
27.4.2016 18:39
No, Helo, ty si šikula. Je to krásný. Takový obrázek by se mi taky líbil. Taky se juknu, co je to za techniku, ale neboj, konkurenci ve mě mít rozhodně nebudeš. Fakt je to moc hezké. *****
Alena Tollarová
27.4.2016 18:27
Heleno, já výtvarné nadání nemám a o této technice jsem neslyšela, ale Tobě to očividně jde. Tak jen tvoř dál a zase někdy nám Tvoje další díla ukaž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA