Ilustrační foto: Alena Tollarová
Tady je domov můj
13. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
7.1.2017 20:36
Pane Boháček, já se omlouvám, že jsem vaši genialitu urazil.Já jen chtěl vyznat se ze své lásky k rodné zemi.
petr stejskal
20.5.2016 14:20
Já děkuji všem , kteří tu řekli svá slova. každý má právo na názor. Tohle byla chvilka, kdy jsem se díval na obrázky z mých toulek. Byly tam i z ciziny, ale o to víc jsem se vrátil k těm obyčejným z rodné země. Pampeliška obyčejná, blatouchy na vodě či jen šišky na smrčku. Ještě jednou díky. A jestli můžu poprosit, tak tykání i když jsme se třeba vůbec neviděli. P.
Michaela Přibová
19.5.2016 22:13
Ahoj Petře, s opožděním si pročítám verše a články, které mi unikly. A zastavila jsem se u tvé poezie, ze které dýchá láska k naší vlasti. Ostatně jako vždycky. A jako vždycky mě stále potěší a těším se na další tvé vyznání naší krásné země. Děkuji.
Helenka Vambleki
17.5.2016 19:35
A já zjišťuji, že jsem reagovala právě podobným komentářem jako předešlá Zuzka hned 13.5. ráno, jenže se to asi seklo a neodešlo...nic to nemění na faktu, že za tím názorem stojím i dnes :-) Petře, nenech se odradit a dál poeticky oslavuj naši krásnou zemičku!
Zuzana Pivcová
15.5.2016 18:15
Nevím, zda každý ví, že existuje "cosi", čemu se říká Poezie v próze. Tam není dán žádný předepsaný útvar ani rým. Vaše řeč plyne a je melodická a já k ní nemám výhrady. A už jednou jsem tu podotkla, že by měl každý s kritikou kvality veršů, ale hlavně také s mluvnicí, začít nejlépe u sebe.
Jana Šenbergerová
14.5.2016 13:31
Dýchá z toho láska k domovu, přírodě i lidem. Co je od srdce, je vždycky krásné.
Marie Foltýnová
13.5.2016 17:27
Petře,moc hezké vyznání naši krásné České zemi.Vždyť Ty jsi ji procestoval a jistě budeš dál pokračovat v jejím poznávání a objevování dalších krásných míst.K tomu Ti milý Petře přeji zdravíčko .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA