FOTO: autorka
Plánování už není pro seniory?
24. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
25.4.2016 22:10
Jsem ráda, že i mezi námi je víc kteří plánují, i když to někdy nevyjde. Děkuji vám za podporu.
Eva Balúchová
25.4.2016 21:19
Za výběr fotky máš plný počet hvězdiček.Plánuji ráda,plánuji často,i když né všechny akce vyjdou,plánování mě baví.
Lenka Hudečková
25.4.2016 19:25
Plánovat se musí, aspoň občas..já třeba plánuji, co uvařím a upeču. Jiřík má zase na starosti plánování výletů a akcí...Společně se nejprve domluvíme a pak už to nechávám na něm :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
25.4.2016 15:45
Plánování je nutností v každém věku. Všichni, kteří báječné setkání v Doksích zorganizovali a naplánovali museli důkladně připravit a tedy "plánovat". Jen proto se akce tak vydařila a kdo se jí zúčastnil se těší na další v Loučné n./D.Já mám život naplánovaný do poslední hodiny, protože pořád pracuji. Tím, že i ráda cestuji musím termíny zájezdů pečlivě plánovat na rok dopředu.
Naděžda Špásová
25.4.2016 14:50
Danuško, pravdu díš. Nerada plánuju a stejně plánuju. Na Doksy se nezapomíná, a závistivci ať si trhnou nohou. Taky by mi měl každou chvíli vyjít článek o mých plánech. Tak ať máš pořád u stánku hodně milovníků určitě moc dobré zmrzliny. *****
Zuzana Pivcová
25.4.2016 11:27
Plánování v dřívějším pojetí (viz plán práce, učiva) mi není vlastní. Zde jsem to vnímala pouze jako pevně stanovený termín, vše ostatní bylo splněné přání.
Alena Várošová
25.4.2016 10:43
Já moc neplánuji a když tak na poslední chvíli.I když některé návštěvy u lékaře,rodiny,dovči by se měly naplánovat,jak kdo.Velké akce,více lidí to bez plánování prostě nejde a souhlasím s Dankou.
Miroslava Jachimová
25.4.2016 10:38
Výstižný článek. Plánovat se musí v každém věku, hlavně takové akce jako Doksy by se opravdu bez toho plánování neuskutečnily. A ještě k tomu plánování. Zamlada jsem měla vždy vše naplánované do absolutních detailů a když něco úplně nevyšlo, tak jsem z toho byla vykolejená. Zaplať pánbůh takto už to nemám, ale nějaký ten plán být musí.
Marie Foltýnová
25.4.2016 10:35
Máš pravdu Danuško.Skoro každá akce se plánuje dopředu.A potom jen s obavami čekáme,jestli do toho nepříjde nějaká nenadálá událost.Nebo ještě horší-nemoc.Ale bez plánování to zkrátka nejde.Musíme i riskovat.Zatím se to vždy vyplatilo.Všechna setkání s kamarádkami a kamarády z i60 i účasti na módních přehlídkách byla skvělá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA