Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
25.4.2016 14:02
Moc pěkné veršované konstatování.Mám ke všem svým obrazům hluboký vztah a popravdě mi není lhostejné,co se s nimi stane,až... a Ivaně vzkazuji,že obrazy se kolem mě stále kupují i v mladých rodinách,dávají se jako dárky a je z nich opravdová radost.Můj problém je,že už je nemám kam věšet.Ačkoliv... :) mm
Jiří Libánský
25.4.2016 11:54
Můj děda byl malíř Alfons Záruba. Naučil mne nejen lásce k obrazům, ale i malovat. Obraz který je na fotce se mi líbil už dávno. Dokonce tak, že jsem si namaloval jeho kopii. I když jen tak narychlo křídou. Jak se to povedlo můžete posoudit na http://www.i60.cz/uzivatel/galerie/2601/2757
Libor Farský
25.4.2016 11:33
Haničko, milá básnička, hezký obraz, ale vloudila se chybička. Kazí mi dojem, že visí, zdá se, nakřivo. ****
Anna Čípová
25.4.2016 10:48
Krásné, pravdivé. Kdo ví......?
Marie Foltýnová
25.4.2016 10:43
Hezká básnička.S některými věcmi se neradi loučíme.Je to památka na ty,které jsme milovali a kteří jsou s námi pomocí těchto památek.Třeba zrovna toho krásného obrázku.
Alena Várošová
25.4.2016 10:35
Pěkné verše.Také mám tři obrazy, nemají žádnou hodnotu,ale vzpomínka na babičku se v nich odráží.
Alena Tollarová
25.4.2016 10:06
Mám velkou radost, že si můj syn vzal obraz, který měla moje maminka a pověsil si ho do bytu. Určitě nemá žádnou cenu, ale ...
Hana Rypáčková
25.4.2016 09:43
Hezká básnička. Věci jsou taky našimi přáteli...Hlídají nás.
Elena Valeriánová
25.4.2016 09:19
V obýváku máme už od roku 1981 dva obrazy. Jsou to obrazy po manželových rodičích, ti je měli také snad od začátku manželství. Nevím jestli mají nějakou cenu, ale pro naši rodinu nesmírnou. Citovou. A kam půjdou až tu my dva nebudeme? Kdo ví ... Napsala jste to hezký.
Karel Boháček
25.4.2016 07:53
výstižné a pravdivé....
Načíst starší příspěvky