Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Valachovičová
27.4.2016 16:12
Moc hezky napsané, díky! Kéž už byse počasí ustálilo-----*****
Jitka Chodorová
26.4.2016 10:45
Děkuji za milé komentáře, krom těch dvou posledních, ty nepatří mně, chtěla jsem ale poznamenat, že tato básnička není o smutku, ale o probouzející se přírodě po dešti.I tak díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.4.2016 08:45
Paní Zuzanka to hezky napsala - ona sama píše krásné verše a tak to hezky vystihla
Anna Čípová
25.4.2016 10:42
Odpověď paní Zuzky se mi líbí. Na verše odpovědět verši jen tak někdo nedokáže.
Hana Rypáčková
24.4.2016 21:51
Vždyť po dešti se zase usměje sluníčko...
Zuzana Pivcová
24.4.2016 19:54
Déšť spláchne všechen kal a život kráčí dál, a slunce hladí z výšky zlatavé pampelišky. Vždyť studny bez vody jsou smutkem přírody, tak dej jim žal i smích i slzy z očí svých.
Alena Várošová
24.4.2016 18:36
U nás Jitko není po dešti.Je to dobře,nebo špatně?Ale pampelišek máme tu spousty,ty samozřejmě k jaru patří.Nesmuť bude zase líp a slzy Ti oschnou a přinesou radost a štěstí,lásku a pohodu..5*
Marie Magdalena Klosová
24.4.2016 18:08
Jarní pampeliškové monogramy mám moc ráda.A Ty nebuď posmutnělá,Jitko.Jaro je krásné a přinese s sebou radost .mm