
FOTO: Naturhouse
Naturhouse: Křížení pylových a potravinových alergií není ničím neobvyklým
18. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
22.4.2016 12:18
Jsem alergik na mléko a tak dost trpím, když se dívám na mléčné výrobky. měl jsem i alergii na pyly, ale tu jsem pokořil tím ,že jsem naopak chodil hodně do přírody a tak vůle těla přebila tento neduh.
Blanka Hlobilová
21.4.2016 10:21
Od svých 48 let jsem alergik. Nejprve na pyly / břízovité, jírovité / a následně se přidala i potravinová alergie. Na jablko, hrušku, meruňku, broskev, kiwi se jenom dívám. Vím tedy o čem je článek. Dá se s tím ale v pohodě žít. A tak se řídím heslem : " Jaké si to udělám, takové to mám."
Zuzana Pivcová
21.4.2016 10:16
Souhlasím s vynecháním některých potravin, což jsem sama (po konzultacích s Naturhouse) udělala a jsem se svým stavem spokojená. Především jsem vyloučila pšenici, tedy lepek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA