FOTO: archiv autorky
Můj velký plán: prodej zmrzliny
20. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
20.4.2016 22:56
To je opravdu krásné a milé povídání! Díky za ně, takových není nikdy dost.
Olga Štolbová
20.4.2016 22:13
Moc hezké povídání, ale tvá zmrzlina s úsměvem, je pro mě trochu nedostupná, škoda. *****
Elena Valeriánová
20.4.2016 22:01
Milá Danko, krásně jsi popsala své každodenní příhody. Článek je milý a vyvolává úsměv. Taky tvrdím, že zmrzlina od Kauflandu je v celém Jeseníku ta nejlepší. Jen tam nemáme takovou prima zmrzlinářku.
Jitka Chodorová
20.4.2016 21:58
Taky jsem zamáčkavala slzičky při čtení vašeho příběhu.obyčejný lidský přístup k dětem, ale i dospělým mi dal dobrý pocit. Jo, a zmrzllinu mám ráda jako Zuzka, ovocnou vodovou, a nejradši melounovou, kterou jsem poprvé ochutnala u Kauflandu v Plzni, teda vlastně u vaší kolegyně. Od té chvíle je moje nejoblíbenější. Děkuji.
Danuše Onderková
20.4.2016 21:46
Děkuji za vaše příspěvky a velice ráda vás všechny uvidím. Klidně řeknu všem princezno, a nebo fešáku, to pokud by přišel nějaký muž.
Marie Seitlová
20.4.2016 21:38
Danuš, moc pěkný článek, asi se k tobě budu muset vydat. A když mi také řekneš princezno, budu tam denně.
Zuzana Pivcová
20.4.2016 20:28
Zmrzlinu si kupuji výjimečně, navíc pouze tu vodovou ovocnou (sorbet), ale k takovéhle zmrzlinářce bych asi chodila často. :-)
Lidmila Nejedlá
20.4.2016 19:44
Danuško, jsi psycholog a dobrý znalec lidí se srdcem na pravém místě. Moc hezký článek.
Lenka Hudečková
20.4.2016 19:24
Danuško, moc pěkně jsi to napsala. Tvé krátké příběhy mi vehnaly slzy do očí. Jak zmrzlinu nemusím, tak u Tebe bych si ji ráda koupila. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA