Ilustrační foto: pixabay.com
Soutěž o filmový scénář: Když kvete šípková růže, pláču štěstím
14. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
17.4.2016 22:22
Ještě pro Evu: Ano, jsem to já. A je to 30 let - páni! Napiš mi na cepelka@malery.cz abychom mohli komunikovat. Těším se!
Oldřich Čepelka
17.4.2016 22:11
Všem vám děkuji za komentáře! Tak mě to povzdbudilo, že ukládám další scénář - Vyhrál ten děda? Totiž uvidíte ho, až náš pan cenzor :-) :-) jej zveřejní. (A jsem mu vděčný, bez jeho rad, bych se sem pořádně nedostal!)
Lidmila Nejedlá
15.4.2016 18:39
Já cítím až za roh , a to ne jen vůně.
Čichám, čichám, že jste na správném webu a budete nás i sebe dobře bavit. Váš čich je určitě už v pořádku, když jste vyčmuchal tak prima společnost. Tak ať je to stále lepší.
Alena Várošová
15.4.2016 16:26
Ještě, že jste tu šípkovou růži neobejmul,lepší je fakt plakat štěstím pěkné.
Eva Mužíková
15.4.2016 13:31
Pane Oldříchu, barvitě jste vylíčil svoji radost, sdílím ji s Vámi.... / Nejsou Vám blízké UD Hamr na Jezeře???/
Libor Farský
15.4.2016 11:10
Přihodilo se mi přesně totéž. Popisuji přepadení, kdy jsem dostal zezadu ránu do hlavy železnou trubkou ve svém článku "Mé zážitky s policií". Ztratil jsem nejen čich, ale zpočátku i chuť. Dlouho mi prostě všechno chutnalo jako sláma. Kromě čokolády a olomouckých syrečků. A to byl tehdy můj jídelníček. Chuť se mi postupně vrátila, ale čich ne. Je to i nebezpečné, neboť necítím ucházející plyn u sporáku. Tiše Vám to závidím a zároveň přeji.
Věra Lišková
15.4.2016 09:46
Dočetla jsem se, že nejlepší čich mají malé děti a s věkem se čich postupně zhoršuje. Dovedu si představit Vaší radost z vůně .
Jitka Chodorová
15.4.2016 08:48
U nás v rodině jsem za čuchacího psa, někdy tím musím být až protivná, ale mám čich tak sugestivní, že někdy cítím i z televizní obrazovky vjemy, jako je třeba kouř z cigaret, či vůně nějaké květiny a jiné. Také si nedovedu představit ztrátu čichu.
Hana Rypáčková
15.4.2016 08:32
Já jsem podle řečí mých blízkých hrozný čuchometr a je to někdy fakt na škodu. Tak bez toho smyslu si nedovedu představit nic. Věřím té radosti..
V Šakalích chuť- to může být až nebezpečné!!!
Zuzana Pivcová
15.4.2016 08:25
Dost to se mnou hnulo, protože moje maminka kdysi také přišla o čich a po letech byla šťastná, když něco alespoň maličko dokázala ucítit. Já sama rozeznám a v nose si ponechám spíš různé nelibé "vůně", opravdové dost málo. Nejspíš z toho, že jsem mívala dost šílené časté rýmy. Tak ať máte štěstí!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA