FOTO: autorka
Setkání i60 v Doksech
12. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
14.4.2016 16:40
Sledovala jsem do nedělního večera váš návrat a fotečky, zprávy a ještě si určitě o tom hezkém víkendu vše přečtu.
Radovan Cakl
13.4.2016 21:38
Álo, další milá připomínka víkendu v krásné atmosféře spřízněných lidí. Děkujeme za dobré hodnocení této akce. Ta chvála však nepatří jenom Alence, nám s Jíťou, ba ani Soně, která vlastně spustila ten první kamínek laviny, která se zastavila až v Doksech v hotelu Kamýk. Patří i řidičům a řidičkám, kteří se postarali o přepravu ostatních nejen z nádraží do hotelu, ale i na výlety po okolí. Patří celé veselé partě seniorů, která se setkání zúčastnila, a bez které by to nebylo to pravé ořechové. A ač se nás většina znala jenom virtuálně z našeho portálu, dokázali jsme navázat nová přátelství, a dokázali se vrhnout do víru zábavy jako za mlada. Proto děkujeme všem účastníkům a těšíme se na setkání nejenom s nimi, ale i s ostatními íčkaři na dalším srazu v Loučné nad Desnou v červnu, nebo při vycházce v Českém ráji už v květnu.
Hana Práglová
13.4.2016 21:07
Další krásná vzpomínka. Díky moc.Jen lituji,že jsem hlavy neměla možnost vidět.Snad někdy jindy.....
Marie Foltýnová
13.4.2016 21:05
Hezky napsané Alenko,jako vždy.Líbilo se mi,že se každý mohl podívat kde chtěl.Někdo poznávat okolí a někdo zase historické památky.Já se zase setkala po 30 letech se svojí kamarádkou a spolubydlící z lázní Karlovy Vary, povzpomínaly jsme.I zábava večer se mi moc líbila.Byl to moc příjemný víkend a milé setkání.
Olga Štolbová
13.4.2016 20:29
Alí, máš pravdu, bylo to prima i tvé povídání a fotky jsou prima. Byla jsem v jiné škatulce a tvé fotky z vašeho výletu se mi moc líbí. Dík...*****
Miroslava Jachimová
13.4.2016 20:25
Álo, moc pěkný článek. Stejně jako výlet, který jsme díky tobě a ochotě tvé drahé polovičky mohly zabsolvovat.
Alena Tollarová
13.4.2016 19:42
Alenko, teda mně se ta houska zdála nějaká nedopečená. Ale byla tam šipka ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA