Setkání i60 v Doksech
FOTO: autorka

Setkání i60 v Doksech

12. 4. 2016
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Co s načatým víkendem? Vyjet na setkání i60 bylo super.
Hana Rypáčková
Sledovala jsem do nedělního večera váš návrat a fotečky, zprávy a ještě si určitě o tom hezkém víkendu vše přečtu.
Radovan Cakl
Álo, další milá připomínka víkendu v krásné atmosféře spřízněných lidí. Děkujeme za dobré hodnocení této akce. Ta chvála však nepatří jenom Alence, nám s Jíťou, ba ani Soně, která vlastně spustila ten první kamínek laviny, která se zastavila až v Doksech v hotelu Kamýk. Patří i řidičům a řidičkám, kteří se postarali o přepravu ostatních nejen z nádraží do hotelu, ale i na výlety po okolí. Patří celé veselé partě seniorů, která se setkání zúčastnila, a bez které by to nebylo to pravé ořechové. A ač se nás většina znala jenom virtuálně z našeho portálu, dokázali jsme navázat nová přátelství, a dokázali se vrhnout do víru zábavy jako za mlada. Proto děkujeme všem účastníkům a těšíme se na setkání nejenom s nimi, ale i s ostatními íčkaři na dalším srazu v Loučné nad Desnou v červnu, nebo při vycházce v Českém ráji už v květnu.
Hana Práglová
Další krásná vzpomínka. Díky moc.Jen lituji,že jsem hlavy neměla možnost vidět.Snad někdy jindy.....
Marie Foltýnová
Hezky napsané Alenko,jako vždy.Líbilo se mi,že se každý mohl podívat kde chtěl.Někdo poznávat okolí a někdo zase historické památky.Já se zase setkala po 30 letech se svojí kamarádkou a spolubydlící z lázní Karlovy Vary, povzpomínaly jsme.I zábava večer se mi moc líbila.Byl to moc příjemný víkend a milé setkání.
Elena Valeriánová
Hezké čtení, jen lituji, že jsem tam nebyla. Hezké fotky, umíš!
Olga Štolbová
Alí, máš pravdu, bylo to prima i tvé povídání a fotky jsou prima. Byla jsem v jiné škatulce a tvé fotky z vašeho výletu se mi moc líbí. Dík...*****
Miroslava Jachimová
Álo, moc pěkný článek. Stejně jako výlet, který jsme díky tobě a ochotě tvé drahé polovičky mohly zabsolvovat.
Alena Tollarová
Alenko, teda mně se ta houska zdála nějaká nedopečená. Ale byla tam šipka ...
Hana Lancová
Alenko, moc pěkné včetně fotografií. A tímto zdravím i Evičku B. :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%