Setkání i60 v Doksech
FOTO: autorka

Setkání i60 v Doksech

12. 4. 2016
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Příjemné svižné připomenutí bezva víkendu a fotky moc hezké i přes nepříznivé počasí.
Dagmar Bartušková
Álo, článek se Ti moc povedl. Čertovy hlavy neměly chybu, a kdyby bylo více času, bůhví, co bychom ještě zdolali. Díky Zbyňkovi za jeho šoférský um a trpělivost. Mít čtyři baby na krku, to chce pevné nervy!!!
Marie Bartošová
Úplně závidím!
Libor Farský
Musím podotknout, že na všech akcích i60 je Alča T. s okouzlujícím úsměvem. Radost pohledět.
Eva Mužíková
Alenko, tak to se Ti opravdu / jako vždy/ povedlo. Krásné fotky a příspěvek s nádechem humoru - to nemá chybu...
Alena Vávrová
Ano, ano, to je ono, napsané pěkně "po Tollarovsku". Moc mne potěšili všichni zhvídaví, kteří se vydali i do jiných koutů v okolí a neodradilo je ani chladno a déšť. Jen malinká oprava - hrad Houska by byl vidět z hradu St. Berštejn (na snímku nad pastvinou s koníky) na protější linii Dubské pahorkatiny.
Marie Magdalena Klosová
Milá Ali,díky Tvému milému,ryze "tolarovskému" popisu,jsem si to užila na tu dálku s vámi.Jen počasí mohlo vyjít lépe.Tak moc zdravím a "...někdy příštěe...!!! " mm
Eva Balúchová
Ali,jsem moc ráda,že jsi taky napsala článek ,umíš pěkně psát a moc hezky fotit.Jsem vděčná,že jsi mě z daleké Moravy ,ukázala čertovy hlavy a okolí Kokořína.Celý víkend s vámi všemi stál za tu dlouhou cestu.A poslední fotka je pro mě třešničkou na mém pomyslném dortě.
petr stejskal
Alenka v kočárku.....jak říká jedna písnička. Na tuhle Alenku by byl potřeba kočárek nepatrně větší. Ale tahle Alenka se nevozila v kočárku, šlapala po svých/většinou/. A ač byla venku zima, vna dušičce bylo teploučko v dobré partě samých mladých. Už čtu druhý článek o setkání v Doksech. Jeden lepší než druhý. Díky, díky, díky!!!!!
Jana Šenbergerová
Za nás, nezúčastněné, děkuji za slovní i obrazné přiblížení zjevně velmi zdařilé akce. Na té další už nebudeme chybět. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%