Víkend v Doksech
FOTO: autorka

Víkend v Doksech

11. 4. 2016
cestování i60 Párty
Hodnocení:
(4.3 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Naďo, nemohu jinak než souhlasit s Tvým pohledem na setkání. Vše se vydařilo, a to i navzdory mírně pokaženému počasí. Dík každému, kdo přijel a měl chuť se bavit, případně uměl pobavit i ostatní. Prozkoumávání nepoznaných míst také není k zahození. Máme na co vzpomínat. Na přátele i krásná místa.
Naděžda Špásová
Alenko z Doks, já jsem to s tou lodí myslela z legrace. Nebylo to myšleno tak, že jsi sehnala malou. Naopak, patří ti za to velký dík. Opravdu.
Helenka Vambleki
Naďo, moc hezky jsi to popsala a jsem ráda, že jsem byla u toho! A protože tato setkání jsou opravdu jedna hezčí a přátelštější než druhá, už teď brečím, že se v době srazu v Loučné budu opalovat u moře - ale narostla mi jen jedna /a masivní/ prdel a nejde s ní sedět na dvou židlích :-)
Lidmila Nejedlá
Naďo,patříte s manželem k milým lidem na íčku a já jsem byla ráda ve vaší společnosti. Jak hezky píšeš, bylo to krásné!
Eva Mužíková
A k té lodi - také jsem nastupovala s obavou, jestli nás všechny uveze:))))
Eva Mužíková
Naďi, miláček Bertík Tě zdraví a děkuje za zmínku. Krásně jsi celou akci zdokumentovala, vrátila jsem se zase na chvilku do milé společnosti... Přestože jsme večery trávili doma a přišli o zábavu, i tak jsem byla tímto setkáním nadšená...*****
Alena Vávrová
opr. Máj s kapacitou 250 osob...
Alena Vávrová
Článek je fajn. Jen bych dovysvětlila k připomínce, že loď byla malá. Nebyla. Její kapacita je 70 osob, což jsme zdaleka nenaplnili. Lodní společnost na Mách. jezeře utrpěla loni velkou finanční ztrátu, protože se po kompletním vypuštění jezera (oprava hráze a výpusti ve St. Splavech) a pomalejšímu napouštění (sucho) do letní sezóny nepodařilo dostat na bezpečnou hloubku pro větší lodě. Nejen proto se musí chovat tržně a nemůže pro 40 lidí přistavit loď s kapacitou 160 osob (Racek), nebo dokonce Máj s kapacitou 150 osob.
Eva Balúchová
Mrzí mě,že jsme si ani nestihly popovídat.Tak snad příště.
petr stejskal
Prostě bylo to fajn Nadi. O tomto krásném víkendu již toho bylo napsáno docela dost.i fotek je dost. Ale ani jednný špatný pohled. Krásná parta krásných bláznů. ješt jednou díky!!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%