FOTO: autorka
Dobruška
13. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.4.2016 10:04
Dobruškou jsem byla okouzlena, krásné historické městečko. Radniční věží nás provázela moc příjemná průvodkyně seniorka, také tam tehdy byla krásná výstava obrazů. Díky za připomenutí nezapomenutelných zážitků paní Růženko.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.4.2016 07:57
Paní Růženko - dík za potvrzení pobočky UK - Dobrušku navštívím. Určitě zde nestudují Čj jen mladí/svobodní, ale zřejmě i cizinci, kteří mají rodinu-děti. Právě pro jejich děti bych představila zajímavost, která je pro každé vyrobeným originálem/nedá se nikde koupit! Můžete mi - prosím - napsat kontakt na tu pobočku UK (můj mail: kurzHoudk@seznam.cz) - k přesnější domluvě -díky
Růžena Marková
16.4.2016 17:36
Přidala jsem pár fotek z karty,kterou jsem měla po ruce. V týdnu vyjdu nafotit náměstí, bez lidí.
Růžena Marková
15.4.2016 16:02
Mám teď trochu fofr, nějaké dodělávky v bytě, ale až budu mít chviličku představím vám Dobrušku současnou a najdu pár fotek nebo se projdu a nafotím nové.
Co se týče té univerzity to je pravda, bydlím jen pár metrů od ní. Budova univerzity je hojně využívaná po celý rok pro různé akce.
Naděžda Špásová
15.4.2016 13:48
V Dobrušce jsem nikdy nebyla. Taky ji mám spojenou s A. Jiráskem. Hezké přiblížení tohoto města, ale chtělo to ještě pár fotek. Možná příště?
Alena Vávrová
15.4.2016 13:03
Díky Růže a její pohostinnosti mám Dobrušku projitou a nafocenou křížem krážem, dokonce i z té radniční věže. A hlavně - mám ji ráda. Nachází se v mém milovaném VČ kraji a na dostřel Orlických hor a v blízkosti mnoha dalších krásných míst.
Květoslava HOUDKOVÁ
15.4.2016 09:19
V Dobrušce -městě věrném českému jazyku- je také pobočka Karlovy univerzity - sezónní /prázdninová výuka č. j. pro cizince.
Hana Rypáčková
15.4.2016 08:27
Dobruška je nedaleko nového města nad Metují a dlouhá léta jsem tam jezdila s dětmi na výměnné tábory.Dobruška mi učarovala. Někdo z íčka nebo staré 60 byl z Dobrušky... Knihovnice z Dobrušky- mi říká má mozkovna? Ach jo, už bych zase někam jela!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA