FOTO: www.napekarne.com
Na Pekárně - gurmánský zážitek!
8. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
10.4.2016 18:29
Milí přátelé - vrátila jsem se z Doks - a s potěšením teď zírám, jak příjemné zprávy můj Filip zachytil. Dík, že Vás hospůdka p. Friče zaujala a že tam někdy "zabrousíte". Jani Slavíková: Pohostinnost této hospůdky se hodí ke slavnostnějším příležitostem - na častější návštěvu by můj důchod určitě nestačil. Drahuško Stínilová: V co nejbližší době zveřejním (dám do rubriky Chat/Recepty) přehledy: "Snídaně" a "Pozdní večeře" (Praha), "Kavárny s nápadem", "Nejlepší Hermelín", "10 nejnavštěvovanějších restaurací (Praha), "Nejlepší burgery". V plánu mám 1denní výlety po celém Středočeském kraji - a cestou "vyhládne", tak jsem sehnala a vám sděluji kontakt: www.restu.cz/stredocesky-kraj/. Pro potřebu "toulání" si všechny uvedené tipy ověřte !!
Hana Čadová
8.4.2016 21:01
Do Čakoviček si na dobré papáníčko zajedu. Možná bude tatarák s topinkou, snad nedostanu tasemnici nebo žlužníkový záchvat, když musí topinka plavat v oleji!
Jana Slavíková
8.4.2016 15:58
Paní Houdková, Václav Frič je známý a velmi schopný. Mě by zajímalo, jak často Na pekárně obědváte.
Hana Rypáčková
8.4.2016 14:34
Dobrý tip.V Kadani jsme měli v ceně tatarák s topinkami k vínu, ale jaksi jsme si netroufli.Syn měl z masa žloutenku C a celá rodina karanténu...Vzdali jsme to i bowling. Byli jsme ucaprtaný dost. Ale lidé mlaskali, dříve jsme si ho dávali často.
Alena Várošová
8.4.2016 14:19
Květuško,děkuji za dobrý tip,ale jsem taky z Moravy,tak to mám ruky.5*
Drahomíra Stínilová
8.4.2016 13:59
Díky za tip na dobrou hospodu. Je to velmi těžké cestovat po republice a najít někde dobrou restauraci. Už se nám několikrát stalo, při potřebě narychlo se najíst, že zvenku vypadala nadějně a pak je nám z jídla zle. Bylo by asi dobré, a to se obracím i na redakci, nebo pana Libora F., vytvořit portál ze zkušeností nás všech (protože sem píší lidé z celé republiky) dobrých a špatných hospod. Mohou být z našeho města, nebo z cestovatelských zážitků. Tady je to sice v gastronomii, ale najdeme tu všechno i recepty atd. Hodila by se přehledná informace restaurací a hotelů dobrých i špatných.
Elena Valeriánová
8.4.2016 13:03
Hospůdka, kde se člověk dobře nají za slušné peníze tak tu aby člověk pohledal pomalu se svíčkou. Jak píše Jana, pro nás docela daleko, ale jako tip pro pražské dobrý. Topinky si dělám zásadně v topinkovači a pak je potřu kouskem másla. Tatarák bych si dala, mňam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA