FOTO: autorka
Ukliďme svět, ukliďme Česko!
6. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
9.4.2016 20:00
Domnívám se,že každý by si měl uvědomit jestli by si dělal takový nepořádek doma,třeba i na zahradě,na dvorku.I když někdo tam ten nepořádek má.Slušní lidé se nemohou na to dívat.Není mi zatěžko se ohnout když vidm někde u plotu pohozenou láhev,či obal se sušenek ,nanuků a pod.a taky si zabrblu na účet,kdo to tam hodil.
Jana Šenbergerová
8.4.2016 18:17
V našem městě se celkem průběžně uklízí, ale všimla jsem si, že by potřebovalo uklidit koryto potoka. Nejenže zarůstá, ale plave tam kdeco, petkami počínaje a pneumatikami konče. Na to bude potřeba vyslat nějakou speciální četu, protože břehy jsou vysoké a příkré. Jinak se snažíme hlavně nedělat nepořádek. Nechápu, proč je někdo schopný nosit s sebou láhev plnou, tedy těžkou, ale prázdnou, tedy mnohem lehčí, klidně pohodí kdekoliv.
Elena Valeriánová
8.4.2016 12:57
Pane Boháčku, mám to taky tak nastavené. U nás se v sobotu 16. dubna nebude organizovat žádný společný úklid. Vyrazíme kolem řeky, tam je nepořádku, budeme uklízet, co uvidíme.
Libor Farský
8.4.2016 12:22
To je, Elenko, akce za 5*. Ale opravdu by mne také zajímalo, proč tomu tak kousek od nás v Rakousku není. (Snad vysoké pokuty?). Vždyť máme společnou historii a snad ani u nás tomu tak dříve nebylo. Vzpomeňme jak trápilo Jana Nerudu, že nevěděl kam vyhodit slamník. Až o tom napsal povídku...
Karel Boháček
8.4.2016 07:59
Vždy je mi smutno když přijdu na návštěvu k někomu kdo má vzorově uklizeno a načinčáno, ale za plotem mají nepořádek . Nebo krásný hotel, ale za hotelem neuklizený špinavý les, neposekaná zarostlá zaplevelená louka ...
Květoslava HOUDKOVÁ
8.4.2016 05:47
Naši "horní" jsou každou chvíli v zahraničí, tak by se tam také (Německo, Rakousko, Švýcarsko atd.) měli zeptat, jak tam dohlížejí a dbají na čistotu. Vždyť hned "za kopečkama" je poznat, že už nejsme u nás - "binec" tam nemají! (A všechno asi taky nevozí do ČR - jak se píše v tisku)
Hana Rypáčková
7.4.2016 19:58
Duben je měsíc úklidu. Je spousta akcí. Pravda, že hlavně dětí. Uklízíme řeku... Hlavně se naplněné pytle nesmí dlouho válet u cest.
Marie Novotná
7.4.2016 19:29
Naše autobusová zastávka na konci vesnice se stává smetištěm.Uklízím stále častěji-za pomocí vnuka - jednou měsíčně,včetně oken + okolí.Řidiči kamionů nedojdou ani těch několik metrů k odpadkovému koši-jak to vypadne z ruky,tak to leží.( omlouvám se slušným řidičům,ale těch je nějak pomálu. ).
Anna Čípová
7.4.2016 12:46
Určitě se zúčastním. Na radnici si vyzvednu odpadové pytle a možná mi bude přidělen úsek. Když ne, budu uklízet břehy řeky Bečvy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA