Ilustrační foto: pixabay.com
Žijí podvodníci i v bílém plášti?
12. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
18.4.2016 11:03
Bohužel se takové případy stávají, dobře jsi to Alenko napsala. Nemám důvod to rozvádět, je to velmi smutná záležitost.
Alena Várošová
17.4.2016 19:42
Děvčata,. děkuji za vaše vyjádření.Nakonec jsem vše přehodnotila a tím,že se podívám na výpis,tak budu naštvaná,nebo spokojená že je vše O.K.V prvním případě bych to dlouho v sobě nevydržela,ale kde chcete hledat dalšíhoi lékaře?Když může být stejný nebo ještě horší.A taky mě nemusí vzít,že má plno a když budu potřebovat ošetření,tak potom v tom případě mohu natáhnout nohy,tak nikdo mi nepomůže.Někdy je lepší dělat,že nic nevíte a člověk je klidnější.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.4.2016 19:28
Kromě preventivních prohlídek lékaře nenavštěvuji a tak nemám co hlídat.Ale myslím, že podvodníci jsou v každé profesi a jak se řídká "příležitost dělá zloděje". Tak kdo k lékařům často chodí měl by si hlídat svůj osobní účet u zdravotních pojišťoven. Já přesto, že jsem v důchodu platím měsíční zálohy do VZP ve výši 800 Kč protože jsem OSVČ.
Jana Slavíková
17.4.2016 08:19
Proto zdravotní pojišťovny umožňují svým klientům přístup do evidence úkonů. Kdo jiný přesně ví, co u lékařů absolvoval, než pacient a na nesrovnalosti může upozornit. Bohužel některým pacientům je to jedno (hradí to přece pojišťovna). Jako všechno, i tohle je o lidech. Lékařích i pacientech.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.4.2016 06:34
Dodatek: Myslím, že k oznámení příp. nesrovnalostí je : Česká lékařská komora a Svaz pacientů ČR.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.4.2016 06:29
Už se těším na pracovní dny, v nichž se budu moci zaregistrovat k pojišťovně a hlídat si pak zdravotní výdaje! Mám nové problémy - tak aby mi k nim podivně nebyly "přimlasknuty" další.
Zuzana Pivcová
16.4.2016 20:54
O tom, že lékaři vykazují pojišťovnám úkony, které neprovedli, jsem už z několika stran slyšela. Sama však chodím k lékařům tak málo (klepu, klepu), že nevím, co by si na mě vymysleli, aby to působilo věrohodně. Ale ani se mi po tom nechce pátrat.
Alena Várošová
16.4.2016 17:59
Děkuji všem za komentáře, ať již měly vše v pořádku,či mají pochybnosti neli horší jako já před 12 až 15 lety.Právě u této pojišťovny se to paní Jano panu doktorovi podařilo.Sice jsem se od té doby po ničem nepátrala,ale určitě se na to podívám,jak mnohé co tu psaly. Hezký večer.
Jana Slavíková
16.4.2016 17:08
Ve své zdravotní pojišťovně (ZPMV) mám elektronický přístup k přehledu zdravotní péče. Jsou tam vidět náklady na návštěvy, prohlídky, léky i laboratorní vyšetření. Nikdy jsem tam nenašla žádnou nesrovnalost.
Lenka Hudečková
16.4.2016 16:57
Alenko, já jsem si nechala poslat výpis ze ZP vloni za rok 2014 a byla jsem překvapena, že vše "hrálo" do puntíku. Měla jsem to v pořádku. A letos jsem si řekla, že znovu žádat nebudu. Když to bylo Ok. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA