Ilustrační foto: pixabay.com
Žijí podvodníci i v bílém plášti?
12. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Hudeček
16.4.2016 15:13
Alenko, jste jedna z mála. kteří si tento výpis nechají vystavit. Já jsem si to říkal už několikrát, ale ještě jsem to neučinil. Naší doktorce také nevěřím, vždy píše na recept: hradí si pacient!
Lidmila Nejedlá
16.4.2016 14:05
Alenko, bohužel, nesolidní jednání a podvody se šíří do všech rezortů.
Alena Tollarová
16.4.2016 12:35
Všechno je to o lidech a jejich slabostech. Já jsem si nechala udělat výpis po svém návratu z lázní, ale spíš proto, abych věděla, kolik jsem pojišťovnu stála. Úkony byly v pořádku a cena mě docela dostala. A od té doby sleduji.
Květoslava HOUDKOVÁ
16.4.2016 11:44
Dost vážně jsem byla nemocná v mladších letech produkt.věku, 2 děti a jiné starosti - ani mne nenapadlo, hlídat zdravot.péči. Teď mám další problém - a už VÍM, že lékaři nelze jen slepě důvěřovat, ale že je NUTNÉ si občas PROVĚŘIT! -dík za radu - hned po víkendu se zaregistr. u VZP
Elena Valeriánová
16.4.2016 11:28
Začnu od začátku, nesnáším vyčuránky ať nosí bílý plášť nebo oblek či montérky. Určitě bych taky psala stížnost a požadovala vysvětlení. Nikdy jsem si o žádný výpis nepožádal i když jsem o tom už uvažovala. Teď se podíváme na internet. Ve středu jsem byla na předoperačním vyšetření a ř8kala jsem svému lékaři, že ze mě pojišťovna radost asi nemá, že ji moc stojím od loňského podzimu. Prý se s tím nemám trápit. Tak teď si zjistím, jak na tom jsem.
Hana Čadová
16.4.2016 11:15
Určitě jsou podvody v bílém plášti. Jsem zaregistrována u pojišťovny a mám z domova přehled!
Hana Rypáčková
16.4.2016 10:53
U nás ve Strakonicích taky došlo k případu, že si zubařka připisovala zákroky na pacientech bez jejich vědomí, bylo to u soudu /i v TV/. Ale ty nezákroky se daly dobře zjistit podle chrupu. "Je to tak a to si dáme za zobák"
Naděžda Špásová
16.4.2016 10:40
Aleno, to se neděje jen vám. Pracovala jsem v OZP, takže vím, že to bohužel někteří lékaři dělají. Je důležité sledovat si, co si na vás kdo účtuje. Nemusíte kvůli tomu chodit do pojišťovny. Dnes už stačí se zaregistrovat u své pojišťovny a pak už si to v počítači sama najdete a zkontrolujete. Tak máte přehled o účtování vaší zdravotní péče. Vřele doporučuji všem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA