Udělejte si výlet do Nelahozevse
FOTO: autorka

Udělejte si výlet do Nelahozevse

5. 4. 2016
cestování fotografování hrady a zámky
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdena Zelená
Vando, podívala jsem se i na Události a tipy, co jste vložila na i60. Za týden si výlet na Hrnčířské trhy nenecháme ujít. Je tam i krásný dětský program. Děkuji. Pomalu se na portálu a internetu začínám orientovat.
Alena Vávrová
Tak tady jsem před časem byla se senior klubem a také se mi tam moc líbilo. Úžasné sbírky! Jen zámecká restaurace byla zrovna pronajatá na nějakou soukr. akci. Byla jsem i u Dvořáků :-).
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, výlet musel být super, škoda, že jsem nemohla jet s vámi. Článek mi vše přiblížil a pokud budu mít možnost zámek navštívím.
Anna Čípová
Zajímavé čtení. Zda se tam někdy podívám, to ukáže čas. Díky za přiblížení zajímavého místa.
Vladka Steinová
Milá Vando, jsem ráda, že jsi tento článek napsala.Svým umem jsi spojila prezentaci zámku s cestou i s nádhernou atmosférou slunečné soboty, kterou jsme si spolu užily.Navíc jsi pozvala naše kolegy/kolegyně na Hrnčířské trhy. Vše je korunováno krásnými fotkami.Budu na ten výlet moc ráda vzpomínat, vzpomínky snad nkědy vyblednou, ale nikdy neuhasnou.Děkuji Vladka

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%