FOTO: autorka
Jarní dubnové toulání Mariánskými Lázněmi
3. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
5.4.2016 07:23
Leni, pěkně jsi to napsala - fotečky vystihující atmosféru a ještě jednou děkuji, že jsem to taky já mohla vidět na vlastní oči. Hezký den!♥♥♥
Lenka Hudečková
5.4.2016 06:27
Děkuji, děkuji děvčata. Hanko, na jaře jsou asi Mariánky nejkrásnější, i když....pro nás stále...V květnu pak když kvetou rododendrony, to je paráda, v létě ten park zelený, další krása....máme to tam prostě moc rádi.
Helenko Č., ano, domy jsou v podobném stylu jako Františky. Tam taky rádi jezdíme, ale už ne tak často. Máme je dál.
Zdenka Jírová
5.4.2016 00:19
Mariánky znám dobře, byla jsem zde několikrát v lázních i na dovolené, měla jsem zde i lásku. Dodnes je miluji a ráda se dívám na hezké fotky, které mi je připomínají.
Helenka Vambleki
4.4.2016 21:56
Pěkně jsem se pokochala. Byla jsem tam asi dvě hodiny v r.1992, takže mám vzpomínku jedině na tu hlavní kolonádu. Jinak zjišťuji, že jsou žlutobílými domy velice podobné Frant.Lázním.
Naděžda Špásová
4.4.2016 16:35
Leni, krásné fotky. Už jsem to někde zmiňovala, ale k Mariánkám mám citivý vztah. Před 38 lety jsme se tam dali dohromady s manželem. Škoda, že na výlet jsou od nás trochu z ruky. *****
Jaroslava Korpášová
4.4.2016 16:08
Velmi pěkné provedení letošními jarními Mariánskými Lázněmi. Dávám 5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA