Ilustrační foto: pixabay.com
Šmejdi - líc a rub
3. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
4.4.2016 20:16
Ano, naprosto souhlasím, jsou to podvodníci, ale jak se říká, bez práce nejsou koláče, tak ani seniorům nikdo nic zadarmo nedá, to si mohou myslet jenom ti naivní...
Hana Čadová
4.4.2016 19:56
Také mám zkušenost, že jsem vyhrála večeři pro dvě osoby. Když jsme s manželem přišli do restaurace, zaujal nás stůl, kde bylo nějaké zboží přikryté červeným ubrusem. To už jsem věděla která bije! Když jsem se dožadovala, že jsme nepřišli na předváděcí akci, ale pro výhru, hned byl oheň na střeše! Ale manžel se nedal, pustil se do prodejce a sdělil, že bude volat policii. Během chvíle byl kuřecí plátek s bramborem na stole. To byla výhra jako hrom!
Zuzana Pivcová
4.4.2016 18:47
Naprosto souhlasím. Jen jedinkrát, a to hned po listopadu, jsem se šla podívat na akci, kde se prodávaly antialergické deky a polštáře z ovčí vlny. Na pozvánce byl přislíben dárek za účast každému a myslím i malé občerstvení. Tehdy ještě prodejci nebyli tak agresivní, ale přesto se snažili po prezentaci každého nalákat na drahé zboží. Já a asi 3 lidi jsme odešli a až do odchodu jsme nedostali nic, ostatní zůstali a rozhodně nakoupili. Od té doby jsem dostala takových nabídek spoustu, Zajímavé vždy bylo, že manželské dvojici nabízeli na pozvánce vždy daleko větší dar než jedinci. Počítali samozřejmě s tím, že manželé se hned na místě dohodnou a podepíšou koupi.
Alena Várošová
4.4.2016 18:01
Je to tak,jak píše paní Jarmila.Mnoho našich seniorů a touha dostat něco zadarmo, jet na nějaký výlet i s obědem,když nikam nejezdím.To je lákadlo a příležitost,pro mnoho lidí to byla vidina poznávat naše kraje hrady zámky a ještě to slovo ZADARMO je fakt lákavé.Věřím tomu,že naletělo mnoho starších osob,takoví lidé šmejdi - jsou na tyto akce perfektně školeni.Dnes už jsou senioři na každém kroku varováni, a jsou opatrni..Zadarmo,ani kuře nehrabe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA