Ilustrační foto: pixabay.com
Jak se mohu jako senior připravit na poslední cestu
31. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
4.4.2016 20:14
Hana Šimková, přesně napsáno - také si vážím života, každé minuty kterou prožiji na této zemi.
Hana Šimková
4.4.2016 19:40
Pane Boháček, proč bych si měla vážit smrti? Já vím, že přijít musí, ale rozhodně si raději vážím života . Myslím, že je to od Vás rčení velmi nešťastné. Tak si važte smrti , ale já si opravdu budu vážit života.
Zuzana Pivcová
4.4.2016 19:13
K odchodu z tohoto světa přistupují odlišně jak celé národy, tak i jednotlivci. Nejinak je tomu i zde. A mluvit o tom či nemluvit? Je to asi stejné jako s problémem, zda říct vážně nemocnému skutečnou diagnózu. Někdo si to přeje, jiný z toho zmalomyslní. Respektuji neprobírat otázku skonu zrovna před někým, kdo je v nejisté nebo tíživé situaci. Mně např. připadá dost hrozné, když hned u hlavní brány do nemocnice na Bulovce má nápadnou kancelář s inzercí pohřební služba. Vím, je to realitka, ale také trochu sup, čekající na kořist. Omlouvám se.
Karel Boháček
4.4.2016 16:55
..ano , každý to neskousne, ale kdo si neváží smrti, neváží si života .
Jarmila Komberec Jakubcová
4.4.2016 16:27
Téma článku považuji za velmi nešťastně zvolené, kromě pana K.Boháčka se nikomu nelíbí a já ho skutečně považuji za jeden z nejhorších co jsem tady na portálu četla.Nechápu jak si autor libuje v tak morbidním příběhu.
Naděžda Špásová
4.4.2016 15:58
Tenhle článek mi připadá značně morbidní a dlouhý. Nemám poslední cestu v úmyslu a ani se na ní nebudu chystat. Nechci nic tabuizovat, ale připomínat smrti seniorům je netaktní.
Helena Hejduková
4.4.2016 15:02
Zabývat se myšlenkou na smrt je přežívání ne žití. Je potřeba žít aktivně a tak, aby až jednou tělesná schránka vypoví navždy, zůstal člověk v hezkých vzpomínkách. Pak starost o to, kdy a jak je bezpředmětná.
Anna Potůčková
4.4.2016 14:44
Tak já mám jiné starosti - Jak se připravit na poslední cestu do práce a na první cestu do důchodu. Poslední cesta o které se tu píše mně nezajímá, o ní já vědět nebudu :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
4.4.2016 14:01
Hanička Š. to napsala velmi dobře a já se k ní připojuji. Článek se mi nelíbí a podobné příspěvky nechci ani číst.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA