Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Velecka
22.7.2018 06:24
Dobrý den jsem tu nová . Srdečně zdraví Alena z otrokovic s přítelem Jendou Vrbkou
Jan Vrbka
31.3.2016 12:22
Dobrý den, všechny Vás zdravíme,z podhůří Jeseníků-a vládce hor PRADĚDU-z Horní Libiny, a pozdrav posíláme do kruhu věrných přátel "Íčkařek - Íčkařů" ale bohužel na Vaše společné setkání v Praze " U tří prasátek", se nemůžeme dostavit, moc nas to mrzí, máme to kousek z "levé ruky".....Pozdrav posíláme, a na Vás všechny stále vzpomínáme"Myslivec v sukni Eva a Pilot Honzík...Mějte se moc hezky, a užijte si společné přátelské atmosféry, klidu a pohody....PS:Budeme se určitě těšit na společné setkání v červnu 3.-5.června .2016 ve Velkých Losinách- Na vidění a na shledání...
Šárka Polochová
30.3.2016 22:12
Dnes jsem se zaregistrovala a teprve pročítám všechny "záložky". Určitě se někdy těším na setkání "U tří prasátek". Šárka, Praha 5
Hana Práglová
30.3.2016 20:32
Dnes jsem se od Prahy vrátila do Bohumína.Takže zítra opravdu NE!!!!! Ale vám ostatním to opravdu nesmírně přeji!!!!
Aničko,neprozradíš,odkud z BESKYD jsi????
Hana Rypáčková
30.3.2016 15:55
Ach, moc ráda bych se dostavila...Nemám tam co v počinění a cesta je daleká..Hezky si to užijte ..
Hana Šimková
30.3.2016 14:06
Tak oprava-mrzí mě to, ale taky
Hana Šimková
30.3.2016 14:04
Mrzí měto, ale tyky se tam nedostanu i když vás vlastně skoro znám a viděla bych vás ráda.
Libor Farský
30.3.2016 10:24
Nádherná fotka, čiší z ní krásná atmosféra - až nakažlivě i virtuálně pro čumila z velké dálky*****
Marie Seitlová
30.3.2016 08:25
Zdravím z Bohumína, užijte si to.
Alena Tollarová
30.3.2016 08:19
Šestým příspěvkem voláme: Roudnice není od Prahy tak daleko a doufám, že tentokrát to klapne.
Načíst starší příspěvky