FOTO: pinterest.com
Inspirace u odvážných
28. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Tatoušková
1.11.2017 12:14
no kéž bych měla figuru jako modelky, pak se nerozpakovala ani nad jediným modelem... všechny jsou kráné....
Hana Šimková
31.3.2016 10:17
Je pravda, že každý má svůj vkus a těm dámám je asi opravdu jedno, co si kdo myslí. Ta dvojka , ale opravdu vypadá dobře. Ostatní si to možná mouhou dovolit ve větších městech. tady u nás by se to určitě neujmulo.
Olga Štolbová
31.3.2016 10:04
Mně se líbí skoro všechny oblečky, ale na sebe bych vzala tak maximálně dva. Těm dámám to opravdu sluší... *****
Alena Várošová
30.3.2016 21:44
Je to výstřední móda ne pro naši zem.Llíbí se mi model 2,také 5 ale takové kozačky si může dovolit žena s dlouhýma nohama,ne malá bacuka. Taky model na titulní stránce je zajímavý bez bižuterie na svetříku.Jinak jsou to pro mne nenositelné výstřelky,.
Zuzana Pivcová
30.3.2016 21:07
Na vybraných typech žen se mi tato móda vcelku líbí, sama bych ji však nenosila. Ne z nedostatku odvahy, ale není to do mého sportovního vkusu. A ony by jistě zase nechodily oblečeny jako já. Takže buďme tolerantní a své.
Jarmila Komberec Jakubcová
30.3.2016 20:27
Modely jsou zajímavé i když vyjít zde v Plzni v některém z nich bych si netroufla, za to třeba v Paříži je to zcela běžné, že i starší ženy chodí velmi módně oblečeny .O USA ani nepíši, tam by působily příliš usedle. Osobně bych si vybrala model č.6 - je elegantní a vkusný.
Marie Foltýnová
30.3.2016 20:10
Líbí se mi modelka na úvodním obrázku a ta v tom šedém svetříku 6.Ostatní mě nenadchly.
Eva Balúchová
30.3.2016 19:52
Rozhodně bych se za takhle oblečenou ženou ohlédla.Ale v modelu č.6 bych si taky vyšla do ulic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA