FOTO: archiv autorky
Modelky se představují: Helena Skorupková
28. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
31.3.2016 11:40
Žijete v krásném kraji, který jsem si v posledních letech velice oblíbila. Zvláště okolí Soláně, ráje umělců se svou tajemnou atmosférou. Proto Vám přeju, abyste se na stránkách i60 cítila dobře. Jinak se zajímám taky o numerologii a zahrádku.
Helena Skorupková
30.3.2016 16:36
Ten, koho zajímá móda se může denně podívat na naši Popelku, nebo slovenské Nákupné maniačky. Asi řeknete, že to není pro nás, ale já to sleduji a mnohdy se ty mladé kočky oblečou usedleji, než by měly ke svému věku. Často mám stejný názor jako jejich porotci a pořad je inspirativní i pro nás i když ne všichni budete souhlasit. V této době máme takové možnosti, o kterých se nám ve dvaceti ani nezdálo, že jednou budou. Je třeba to využít a žít.
Helena Skorupková
30.3.2016 16:19
Všechny zdravím a všem děkuji za příspěvky.
Seberte odvahu a pište a chvalte sebe i druhé, přináší to uspokojení.
Soňa Prachfeldová
30.3.2016 09:50
Hezké představení, také mám podobné zájmy a máte pravdu - vše nelze stihnout. Držím Vám palce :-)
Hana Lancová
29.3.2016 16:57
Paní Heleno. Oblečky a účes super. Zkrátka čuprbaba. Vnuk má pravdu. :-)))
Zuzana Pivcová
29.3.2016 15:06
Proč by měly být boty zcela nevhodné? Nevhodné na co? Helena nepředvádí žádný tematický model, nýbrž sebe jako osobnost. A na hory nebo jízdu na koloběžku, což k ní patří, jsou tyhle boty více než vhodné.
Elena Valeriánová
29.3.2016 14:16
Opravdu hezké představení. Moc vám to sluší a já vám přeji hodně štěstí.
Eva Krausová
29.3.2016 14:11
"Pléd" se mi nelíbí, není to styl pro mne...Boty na druhém snímku zcela nevhodné. Ale moderní babička ano, taková byla i má maminka-věk pro ni nikdy nebyl překážkou...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA