Modelky se představují: Helena Skorupková
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Helena Skorupková

28. 3. 2016

Zdravím všechny a hlavně odvážné dámy, které se také představily.

Jmenuji se Helena Skorupková, jsem z Beskyd, kousek pod Radhoštěm. Letos mi bude 59 let, stále pracuji, ale mám mnoho zájmů a stále nemám čas.

Miluji kytičky, bylinky, les a vše živé, po čem si bohužel stále více šlapeme. Jezdím na živé koncerty rockových kapel a hudba, ,jakákoliv je balzámem na duši. Baví mě taje numerologie, grafologie, astrologie, chiromantie, výklady karet, ale vše se stihnout nedá. Ráda vařím a sbírám recepty.

Mám pěkný vztah s 12 letým vnukem, fotíme se, chválí mě, že jsem moderní babička, a tak mne napadlo se přihlásit. Chodíme s mužem po horách, začnu jezdit na kolobrndě, a jestli to ještě půjde, tak opráším kolečkové brusle.

Módu sleduji a zajímá mě, a proto si myslím, že Váš nápad s modelkami je super, je vidět, že nepatříme do starého železa.

Přeji všem pohodu v životě a radost z každé drobné maličkosti.

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

Modelky
Hodnocení:
(3.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
Žijete v krásném kraji, který jsem si v posledních letech velice oblíbila. Zvláště okolí Soláně, ráje umělců se svou tajemnou atmosférou. Proto Vám přeju, abyste se na stránkách i60 cítila dobře. Jinak se zajímám taky o numerologii a zahrádku.
Helena Skorupková
Existuje krom i60 něco podobného, kdo ví napište.
Helena Skorupková
Ten, koho zajímá móda se může denně podívat na naši Popelku, nebo slovenské Nákupné maniačky. Asi řeknete, že to není pro nás, ale já to sleduji a mnohdy se ty mladé kočky oblečou usedleji, než by měly ke svému věku. Často mám stejný názor jako jejich porotci a pořad je inspirativní i pro nás i když ne všichni budete souhlasit. V této době máme takové možnosti, o kterých se nám ve dvaceti ani nezdálo, že jednou budou. Je třeba to využít a žít.
Helena Skorupková
Všechny zdravím a všem děkuji za příspěvky. Seberte odvahu a pište a chvalte sebe i druhé, přináší to uspokojení.
Soňa Prachfeldová
Hezké představení, také mám podobné zájmy a máte pravdu - vše nelze stihnout. Držím Vám palce :-)
Hana Lancová
Paní Heleno. Oblečky a účes super. Zkrátka čuprbaba. Vnuk má pravdu. :-)))
Zuzana Pivcová
Pardon, jízdu na koloběžce
Zuzana Pivcová
Proč by měly být boty zcela nevhodné? Nevhodné na co? Helena nepředvádí žádný tematický model, nýbrž sebe jako osobnost. A na hory nebo jízdu na koloběžku, což k ní patří, jsou tyhle boty více než vhodné.
Elena Valeriánová
Opravdu hezké představení. Moc vám to sluší a já vám přeji hodně štěstí.
Eva Krausová
"Pléd" se mi nelíbí, není to styl pro mne...Boty na druhém snímku zcela nevhodné. Ale moderní babička ano, taková byla i má maminka-věk pro ni nikdy nebyl překážkou...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Blíží se vánoční svátky a s nimi návštěvy v rodinách, u známých, a také jiné společenské události. A tak si tentokrát vyzkoušíme, jaké máte znalosti z etikety.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?

Do 3 000 korun

21%

Mezi 3 000 - 6 000 Kč

19%

Mezi 6 000-10 000 Kč

20%

Přes 10 000 Kč

21%

Nevím, neumím to odhadnout

18%