Ilustrační foto: pixabay.com
Svátky a jejich slavení
25. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
30.3.2016 19:26
I svátek matek pochází z USA. Ale myslím si, že úcta k vlastní mamince nemá co dělat s nějakým svátkem, ta úcta by měla být soukromá a celoroční.
Hana Rypáčková
28.3.2016 18:25
Hezký přehled. Druhou květnovou neděli slavím své narozeniny a budeme všichni pěkně pohromadě...Tak pro mne dobrá připomínka.
Ale svátky už mne nějak zmáhají...A že jich je!!
Květoslava HOUDKOVÁ
28.3.2016 12:00
Jano Šenb. - jen jsem chtěla ten S.m. připomenout - že je času dost, vím (viz příspěvek)
Jana Šenbergerová
28.3.2016 11:11
Květo, Den matek připadá až na 2. květnovou neděli. Na přání je času dost, i když vděčnost a lásku je možné vyjádřit kdykoliv. :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
28.3.2016 10:08
Ano, 8. květen je státní svátek-oslavovaný "Den vítězství". Letos připadl na neděli a zastiňuje tak i nestátní svátek= "Den matek"! (vždy 2.květná neděle). Věřím, že nikdo neopomene své -žijící- mamince popřát a té -již nežijící- aspoň vzpomínkou poděkovat!
Jana Šenbergerová
28.3.2016 08:37
Hezké, jen ti Braniboři v souvislosti se svatým Václavem mi sem nějak nesedí. :-)
Zuzana Pivcová
28.3.2016 07:57
To je dobrý přehled. Vím, že jsem vybuchla v nějakém kvízu, kolik má ČR státních svátků. Jsou státní a tzv. ostatní svátky a obojí jsou dny pracovního klidu. A já jsem to pomíchala. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA