FOTO: autorka
Hrníčkový recept na velikonočního beránka pro ženy, které nestíhají
11. 4. 2020Ještě jste nestihli upéct velikonočního beránka? Zde je jednoduchý, rodiiný recept na výrobu nejrychlejšího velikonočního beránka, který chutná výborně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
10.4.2023 12:10
Velikonoce 2023.....7 let od doby, co byl napsán tento článek. Beránci stále stejní, jen my moudříme...:). Tak krásné Velikonoce!
VANDA Blaškovič
10.4.2023 12:07
Dnes je velikonoční pondělí 2023 ....sedm let, co byl napsán tento článek....a beránci jsou stále stejní...:), jen my moudříme...:). Tak krásné Velikonoce!
VANDA Blaškovič
19.4.2022 07:49
A je po Velikonocích 2022. Včera bylo velikonoční pondělí. Koronavirus jsme zvládli. Rusáci napadli 24.2. Ukrajinu. Dnes slunce nesvítí...Tak si napíšeme zase za rok.
VANDA Blaškovič
4.4.2021 08:21
A jsou tu Velikonoce roku 2021. Bohužel, zatím koronavirus nezvládáme. Jsme zavření v nouzovém stavu. Ale situace se lepší....věříme, že zvládneme. Tak si napíšeme zase za rok...přeji klidné Velikonoce v rodinném kruhu. Dnes svítí sluníčko.
Soňa Prachfeldová
12.4.2020 07:26
Milá Bando, tenhle báječný rychlý recept používám často. Krásné s požehnané Velikonoční svátky přeji :-)
VANDA Blaškovič
11.4.2020 21:34
Vážení, přeji Vám i redakci klidné Velikonoce a ať jsou co nejdříve jako v minulých letech. Článek je z roku 2016, pak byl uveřejněn 2017...a nyní v roce 2020....nechť v roce 2021 tu budeme na Velikonoce psát, dokázali jsme to! My se nedáme!
Marie Měchurová
11.4.2020 18:45
Letos beránka vynechám, i když už ho konečně umím upéct. Napřed nešel vyklopit z formy. Pak jsem ho pekla každou půlku zvlášť, a těsto vyteklo do trouby. Dnes poslala dcera fotku, že upekla svého prvního velikonočního beránka, tak mám vystaráno. Bude jen mazanec. Věnečky se dnes docela vyvedly. Recept se příští rok třeba bude hodit. Děkuju.
Alena Vávrová
11.4.2020 16:50
Asi před hodinou jsem beránka vyklopila a naaranžovala a vyfotila. Nejdřív jsem se kvůli situaci všem obyčejům vzpěčovala, ale nakonec nade mnou velikonoce zvítězily. K obědu byla hlavička se vším všudy, takže mě ještě teď pálí prsty od kopřiv, a co vím, tak ještě nějaký čas budou. Akorát tedy mazanec domácí, ten letos nebude a vajíček jen pár.
Marie Faldynová
11.4.2020 16:03
Letos peču jen mazance, ale formu na beránka mám. Je to napínavé při vyklápění, ale už jsem to snad vychytala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA